3 °C Budapest

Hozamhajrá - új alap a Pioneertől

Pénzcentrum
2006. augusztus 14. 09:31

A Pioneer Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság HVB Hozamhajrá Tőkegarantált Alap néven indít új alapot. Az alap 3 és fél éves futamidejű. Az alapkezelő a sikeres jegyzést követően kezdeményezi a befektetési jegyek tőzsdére történő bevezetését. Az alap kockázati szintje a mögöttes ügylet származtatott jellege következtében a szokásostól eltérő. A Pénzügyi Szervezetek

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Pioneer Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság HVB Hozamhajrá Tőkegarantált Alap néven indít új alapot. Az alap 3 és fél éves futamidejű. Az alapkezelő a sikeres jegyzést követően kezdeményezi a befektetési jegyek tőzsdére történő bevezetését. Az alap kockázati szintje a mögöttes ügylet származtatott jellege következtében a szokásostól eltérő.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 2006. augusztus 10-én adott engedélyt az alap indítására. A befektetési jegyek dematerializált formában kerülnek kibocsátásra, értékpapír nyilvános forgalomba hozatala során jegyzés csak olyan személytől fogadható el, aki értékpapírszámla vezetésre szerződést kötött és a jegyzés során a számlavezető azonosító adatait és értékpapírszámlája számát megadta.

A befektetési jegyek a 2006. augusztus 14-től 2006. augusztus 25-ig tartó jegyzési időszakban a névértéknél (10 000 forint) alacsonyabb, diszkontáron jegyezhetők. A diszkontláb napi mértéke: 6.40%/360.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?