150%-os részesedési mutató a Budapest Világválogatottnál

Pénzcentrum
2006. június 27. 14:48

A Budapest Alapkezelő útjára indította a Budapest Világválogatott Garantált Származtatott Zártvégű Befektetési Alapot, melynek futamideje 2006. június 23-ától 2009. június 23-áig tart. Az alap részesedési mutatója 150%, így a befektetők a futamidő végén 11 tőkepiaci eszközből összeállított kosarak közül a legjobban teljesítő hozamának másfélszeresét kapják meg. A Budapest Alapkezelő által

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Budapest Alapkezelő útjára indította a Budapest Világválogatott Garantált Származtatott Zártvégű Befektetési Alapot, melynek futamideje 2006. június 23-ától 2009. június 23-áig tart. Az alap részesedési mutatója 150%, így a befektetők a futamidő végén 11 tőkepiaci eszközből összeállított kosarak közül a legjobban teljesítő hozamának másfélszeresét kapják meg.

A Budapest Alapkezelő által korábban indított Aranytrió alapok részesedési mutatója 100%-os volt.
A Budapest Világválogatott Garantált Származtatott Zártvégű Befektetési Alapban több mint 3 milliárd forint gyűlt össze. A hároméves futamidejű alap 11 tőkepiaci eszköz, így a gyorsan fejlődő ázsiai (Kína, Japán, Tajvan, Korea) részvénypiacok, a nyersanyagpiacok (cink, nikkel, réz, alumínium) valamint a fejlett európai piaci szektorok (bank-, telekom-, és energiaszektor) hozamából kínál részesedést a befektetőknek. Az Alapkezelő a portfolióban szereplő tőkepiaci eszközökből három eltérő profilú (részvény-súlyos, nyersanyag-súlyos, szektor-súlyos) befektetési kosarat állított össze, melyekben az egyes csoportok eltérő súllyal szerepelnek (részvény-súlyos, nyersanyag-súlyos, szektor-súlyos).

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?