4 °C Budapest

K&H: Amíg nyaralsz, a pénzed dolgozik...

Pénzcentrum
2006. június 1. 10:21

A K&H Bank akár 7,17%-os kamatot fizet azoknak, akik június 23-ig az akciós K&H lekötött betétet választják. Amennyiben az ügyfelek a kamatakció ideje alatt, két hónapos lekötésre új betétet helyeznek el, minimum 500 000 forint értékben, megtakarításaikat akár évi 7,17%-kal is növelhetik.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


A K&H Bank megtakarítási akciót hirdetett június 23-ig. Az akció lényege, hogy az újonnan elhelyezett, két hónapos lekötésű betét 500 000 forint fölötti értékrészére a Bank évi 7,17% kamatot biztosít. A megtakarítás a fix futamidő, és fix kamat mellett biztonságos és egyszerű is, hiszen az ügyfél a két hónapos lekötés lejárta után - akár még a nyaralás előtt - hozzájuthat a kiemelt kamattal növelt befektetéséhez.

Azok sem kerülnek hátrányba azonban, akiknek már minden megtakarítása a K&H-nál van, mert a Bankcsoport számukra is kedvező ajánlatokat kínál:
· a K&H megtakarítási betétszámlán elhelyezett összegek most, akár 6,30%-os kamatot is elérhetnek;
· ha az ügyfél a K&H-nál már elhelyezett megtakarításaiból most K&H garantált befektetési alapot vásárol, akkor a jegyzett összeg maximum négyszeresét az akciós K&H lekötött betétbe is befektetheti, azaz akár évi 7,17%-on kamatoztathatja;
· amennyiben K&H életbiztosítást választ, a kamatakció itt is előnyöket mutat. Ha a már K&H-nál lévő megtakarításainak egy részét a K&H maximum plusz 5. életbiztosításba fekteti, a biztosítási díj szintén maximum négyszeresét helyezheti el az akciós K&H lekötött betétben, akár 7,17%-os kamattal.

"A K&H lekötött betétek előnye, hogy fix kamatozásuk és fix futamidejük miatt egyszerű és biztonságos megtakarítási lehetőséget kínálnak, azaz ügyfeleink előre tudják pontosan mikor, és milyen összeghez juthatnak hozzá." - mondta dr. Orosz András, a K&H Bank Lakossági marketing igazgatóságának vezetője.

Dr. Orosz András hangsúlyozta: a betétek, és a befektetési alapok változatlanul az egyik legnépszerűbb megtakarítási formák a K&H Bank befektetési szolgáltatásai között. Ezt igazolja, hogy a lakossági betétállomány a tavalyi év során 49 milliárd forinttal nőtt, a befektetési alapokban elhelyezett összegek pedig 138 milliárd forinttal. "2006-ban tovább folytatódott a lekötött betétek népszerűségének emelkedése, az idei év első két hónapjában lakossági ügyfeleink a 66,3 milliárd forintot helyeztek el forint és deviza alapú lekötött betétekben együttesen, és 83 milliárdot befektetési alapokban" - tette hozzá az igazgató.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 30. kedd
András, Andor
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. november 30. 14:35