Jön az újabb hurrikán? Fogadjunk!

Pénzcentrum
2006. június 1. 14:00

Nem újdonság már, hogy az online fogadóirodáknál szinte mindenre lehet fogadni, a legújabb dobást azonban sokan kissé morbidnak tartják: sokan ugyanis tétjük megtétele után annak szurkolhatnak, hogy ismét csapjon le egy legalább 3-as erősségű hurrikán az USA-ra.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


A fogadási repertoárba felvett fenti esemény egyébként meglehetősen valószínű, a ma kezdődő hurrikán szezon elején ez a fogadás mindössze 20%-os hozammal kecsegtet a legtöbb irodánál.

Mickey Richardson, a BetCRIS.com vezérigazgatója a következőképpen foglalta össze véleményét a kialakult helyzetről: "Meg kell bírkóznunk a szituációval, bár sokak szerint morbid ilyen fogadási eseményt kínálni. Nem tudjuk megállítani a hurrikánokat, az irántuk mutatott érdeklődés viszont hatalmas."

Tagadhatatlan, hogy tavaly a hurrikán szezon marketing szempontból valóságos karácsony volt, mindenki igyekezett felvásárolni, amit csak tudott, a TV-s tudósítások nézettsége pedig az eget verdeste. Valamilyen szempontból tehát természetes, hogy az üzleti alapon működő fogadóirodák sem szeretnének lemaradni a lehetőségről...
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?