10 °C Budapest

Akciózik az IEB

Pénzcentrum
2006. június 1. 12:38

Az Inter-Európa Bank elektronikus számla akciót indít lakossági ügyfelek részére 2006. június 1. és szeptember 15. között. Az akció ideje alatt eSzámla Plusz terméket igénylő ügyfelek egyszerre juthatnak hozzá banki és befektetetési szolgáltatásokhoz, és jelentős kedvezményként az év végig díjmentesen láthatnak real-time tőzsdei adatokat az eBroker rendszeren.


Az eSzámla Plusz a befektetési számla és hozzá tartozó internetes hozzáférés (eBroker) mellett díjmentes lakossági bankszámlavezetést, ingyenes online banki hozzáférést (BankoWEB) valamint kedvezményes bankkártyát és Európán belül érvényes, díjmentes utasbiztosítást tartalmaz.

Minden olyan ügyfél, aki az akció időtartama alatt eSzámla Plusz elektronikus számlacsomagot igényel az Inter-Európa Bankban, vagy már meglévő bankszámláját eSzámla Plusz csomagra egészíti ki, 2006. december 31-ig ingyenes valós idejű tőzsdei árfolyam-szolgáltatást vehet igénybe az eBroker rendszeren keresztül.

Az eSzámla Plusz az Inter-Európa Bank magánszemélyek részére kialakított számlacsomagja az egymást kiegészítő elektronikus szolgáltatások (BankoWEB/BankoNET, eBroker) révén lehetővé teszi, hogy ügyfeleink a világ bármely pontjáról, földrajzi és időbeli korlátok nélkül intézhessék banki és befektetési ügyeiket, valamint díjmentesen vezethessék át megtakarításaikat lakossági és befektetési számlájuk között.

Az eSzámla Plusz csomag, amelynek havidíja mindössze 299 forint, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

· befektetési számla
· elektronikus befektetési szolgáltatás: eBroker
· lakossági forint bankszámla
· elektronikus banki szolgáltatás: BankoWEB és/vagy BankoNET
· kedvezményes díjszabású nemzetközi, forint alapú bankkártya (MasterCard Gold, VISA Electron, Cirrus/Maestro)
· bankkártyához kapcsolódó, Európán belül érvényes, ingyenes utasbiztosítás

NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
EZT OLVASTAD MÁR?