32 °C Budapest

Akciózik az IEB

Pénzcentrum
2006. június 1. 12:38

Az Inter-Európa Bank elektronikus számla akciót indít lakossági ügyfelek részére 2006. június 1. és szeptember 15. között. Az akció ideje alatt eSzámla Plusz terméket igénylő ügyfelek egyszerre juthatnak hozzá banki és befektetetési szolgáltatásokhoz, és jelentős kedvezményként az év végig díjmentesen láthatnak real-time tőzsdei adatokat az eBroker rendszeren.


Az eSzámla Plusz a befektetési számla és hozzá tartozó internetes hozzáférés (eBroker) mellett díjmentes lakossági bankszámlavezetést, ingyenes online banki hozzáférést (BankoWEB) valamint kedvezményes bankkártyát és Európán belül érvényes, díjmentes utasbiztosítást tartalmaz.

Minden olyan ügyfél, aki az akció időtartama alatt eSzámla Plusz elektronikus számlacsomagot igényel az Inter-Európa Bankban, vagy már meglévő bankszámláját eSzámla Plusz csomagra egészíti ki, 2006. december 31-ig ingyenes valós idejű tőzsdei árfolyam-szolgáltatást vehet igénybe az eBroker rendszeren keresztül.

Az eSzámla Plusz az Inter-Európa Bank magánszemélyek részére kialakított számlacsomagja az egymást kiegészítő elektronikus szolgáltatások (BankoWEB/BankoNET, eBroker) révén lehetővé teszi, hogy ügyfeleink a világ bármely pontjáról, földrajzi és időbeli korlátok nélkül intézhessék banki és befektetési ügyeiket, valamint díjmentesen vezethessék át megtakarításaikat lakossági és befektetési számlájuk között.

Az eSzámla Plusz csomag, amelynek havidíja mindössze 299 forint, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

· befektetési számla
· elektronikus befektetési szolgáltatás: eBroker
· lakossági forint bankszámla
· elektronikus banki szolgáltatás: BankoWEB és/vagy BankoNET
· kedvezményes díjszabású nemzetközi, forint alapú bankkártya (MasterCard Gold, VISA Electron, Cirrus/Maestro)
· bankkártyához kapcsolódó, Európán belül érvényes, ingyenes utasbiztosítás

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. június 26. 07:05
Remélem, előző videómban sikerült elmagyarázni, hogy miért kerültek az infláció megjelenésével ...
KonyhaKontrolling  |  2022. június 24. 07:10
A kriptopiac jelenlegi teljesítménye miatt a bejegyzés nem érkezik jó időben, de most jutottam oda,...
Bankmonitor  |  2022. június 23. 15:45
A fogyasztói szokásaink természetszerűleg alakulnak a megváltozott gazdasági környezethez. A 2022-es...
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22