1 °C Budapest

Új termék a Budapest Alapkezelőnél: Világválogatott

Pénzcentrum
2006. május 17. 13:53

Budapest Világválogatott Alap néven jegyezhető a Budapest Alapkezelő új terméke. A hároméves futamidejű Alap 11 tőkepiaci eszköz az ázsiai (Kína, Japán, Tajvan, Korea) részvénypiacok, a nyersanyagpiacok (cink, nikkel, réz, alumínium) valamint a fejlett európai piaci szektorok (bank-, telekom-, és energiaszektor) hozamából kínál részesedést a befektetőknek úgy, hogy az Alapban elhelyezett tőke

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

visszafizetését az Alap befektetési politikája szavatolja.

A Budapest Alapkezelő a portfolióban szereplő tőkepiaci szegmensekből 3 eltérő profilú (részvény-súlyos, nyersanyag-súlyos, szektor-súlyos) befektetési kosarat állított össze, melyekben az egyes csoportok eltérő súllyal szerepelnek, s a befektetők a futamidő végén a legjobb teljesítményt nyújtó kosár hozamából részesednek.

A Budapest Alapkezelő Rt. a Világválogatott alapon kívül összesen 18 alapot (köztük három garantált alapot) kezel. A közelmúltban elindított Aranytrió, Aranytrió 2, Aranytrió 3 alap egyaránt 100 százalékos részesedési mutatóval rendelkezett. Az Alapkezelő által kezelt vagyon 32 százalékos növekedéssel 2005 év végére elérte a 300 milliárd forintot.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 9. csütörtök
Natália
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?