Hitel egészségpénztári számlára

Pénzcentrum
2005. december 19. 11:19

A napokban regisztrálta 50 000-ik belépő tagját a K&H Bankcsoport egészségpénztára, a K&H Medicina Egészségpénztár. Magyarország első pénzintézeti és orvos szakmai háttérrel egyaránt rendelkező országos, nyílt egészségpénztára 2002-ben jött létre.

A napokban regisztrálta 50 000-ik belépő tagját a K&H Bankcsoport egészségpénztára, a K&H Medicina Egészségpénztár. Magyarország első pénzintézeti és orvos szakmai háttérrel egyaránt rendelkező országos, nyílt egészségpénztára 2002-ben jött létre.
A pénztár legfőbb célja, hogy a tagok egészségét, jó közérzetét a leghatékonyabb módon és a legelőnyösebb finanszírozási feltételek mellett szolgálja, ezzel is egy újabb lehetőséget teremtve a manapság egyre fontosabbnak tartott öngondoskodás megvalósításában.
A K&H Medicina Egészségpénztár az 50 000. tagot belépése alkalmából tortával köszöntötte, ezen kívül egy wellness üdüléssel is megajándékozta. Jelentős mérföldkő ez az Egészségpénztár működésének történetében, hiszen a dinamikusan növekvő taglétszám és a több éves működés is garanciát jelentenek a magas színvonalú szolgáltatások nyújtására.
A K&H Medicina Egészségpénztár a K&H Egészségpénztár és a Medicina Egészségpénztár 2002-ben bekövetkezett egyesülésével jött létre. A K&H Medicina Egészségpénztár Magyarország első banki és orvos szakmai háttérrel egyaránt rendelkező országos nyílt egészségpénztára, amely garantálja a biztonságot a pénztártagok, a munkáltatói tagok és a szerződött szolgáltatók számára. A 2005. szeptember 30-i jelentés szerint az Egészségpénztár 11,9%-os piacrészt tudhatott magáénak, vagyona 1,8 milliárd forint.
A befizetett tagdíjat többek között külföldi és belföldi üdülésre, wellness- és gyógyüdülésre, sporteszközök vásárlására, szemüveg és egyéb optikai termékek készíttetésére, sportpályabérletre, fitneszbérletre, egészségvédelmi programokra, szűrővizsgálatra és kiegészítő táppénzre is lehet költeni. Ezen szolgáltatásokat az ország összes gyógyszertárában, gyógyászati segédeszköz és sporteszköz-forgalmazójánál, ezen kívül mintegy 7000 szerződött partnernél lehet igénybe venni. Fontos megjegyezni, hogy ezen partnerek némelyike akár 50%-os árkedvezményt is kínál a tagoknak. 2005. első három negyedévében 1,3 milliárd forintnyi szolgáltatást vettek igénybe a tagok, a feldolgozott számlák száma pedig 242 000-re tehető. Ezen számok is azt bizonyítják, hogy egyre többen fordítanak kiemelt figyelmet egészségük megőrzésére, hajlandóak ezért kisebb-nagyobb anyagi áldozatokat hozni – az Egészségpénztár pedig ezen igényeket hatékonyan tudja kielégíteni, rengeteg szolgáltatás és kedvezmény nyújtásával.
Az Egészségpénztárba befizetett tagdíjat azonnal el lehet költeni, a beküldött számlák elszámolása 3 munkanapon belül megtörténik. A minden tag számára biztosított egészségpénztári fizetőkártyával készpénz nélkül lehet vásárolni a számla terhére, amely szolgáltatást a tagok mintegy 90%-a vesz igénybe. Csakúgy, mint normál banki folyószámla esetén, itt is van lehetőség hitel felvételére – akár hitelkártyával, akár egészségpénztári banki kölcsönnel. Online pénztár – ahol a tagok interneten keresztül kérdezhetik le egyenlegüket, módosíthatják alapadataikat, ezen kívül telefonos ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll.

A befizetések nagy hányada költhető el jelentős adó- és járulékkedvezmények mellett az említett egészségügyi és egészségvédelmi szolgáltatásokra, ezeket az egészségpénztár-tagok közeli hozzátartozói is igénybe vehetik. A K&H Medicina Egészségpénztár tagja lehet minden 16. életévét betöltött, magyar állampolgár, illetve letelepedési engedéllyel rendelkező külföldi állampolgár, a tagdíj megfizetését egyaránt vállalhatja a munkáltató vagy magánszemély. A fel nem használt tagdíj után az Egészségpénztár negyedévente kiemelt hozamot fizet.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 24. 23:45
Bár a több mint 20 éve működő művészeti adatbázis és hírportál csapata Facebook-posztban búcsúzott e...
Kiszámoló  |  2024. április 24. 18:32
A friss Magyar Közlönyben jelent meg a kormányrendelet, ami megváltoztatja az eddigi jótállási előír...
Holdblog  |  2024. április 24. 15:40
Minden múltból nézve egy csoda az EU-tagság és a közös piac. Ahogy Vakmajom írja: Mennyi fantasztiku...
Bankmonitor  |  2024. április 24. 11:33
Várhatóan 2024 júniusában indul az új otthonfelújítási program. A támogatásból az 1990 előtt épült c...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem