Hitel egészségpénztári számlára

Pénzcentrum
2005. december 19. 11:19

A napokban regisztrálta 50 000-ik belépő tagját a K&H Bankcsoport egészségpénztára, a K&H Medicina Egészségpénztár. Magyarország első pénzintézeti és orvos szakmai háttérrel egyaránt rendelkező országos, nyílt egészségpénztára 2002-ben jött létre.

A napokban regisztrálta 50 000-ik belépő tagját a K&H Bankcsoport egészségpénztára, a K&H Medicina Egészségpénztár. Magyarország első pénzintézeti és orvos szakmai háttérrel egyaránt rendelkező országos, nyílt egészségpénztára 2002-ben jött létre.
A pénztár legfőbb célja, hogy a tagok egészségét, jó közérzetét a leghatékonyabb módon és a legelőnyösebb finanszírozási feltételek mellett szolgálja, ezzel is egy újabb lehetőséget teremtve a manapság egyre fontosabbnak tartott öngondoskodás megvalósításában.
A K&H Medicina Egészségpénztár az 50 000. tagot belépése alkalmából tortával köszöntötte, ezen kívül egy wellness üdüléssel is megajándékozta. Jelentős mérföldkő ez az Egészségpénztár működésének történetében, hiszen a dinamikusan növekvő taglétszám és a több éves működés is garanciát jelentenek a magas színvonalú szolgáltatások nyújtására.
A K&H Medicina Egészségpénztár a K&H Egészségpénztár és a Medicina Egészségpénztár 2002-ben bekövetkezett egyesülésével jött létre. A K&H Medicina Egészségpénztár Magyarország első banki és orvos szakmai háttérrel egyaránt rendelkező országos nyílt egészségpénztára, amely garantálja a biztonságot a pénztártagok, a munkáltatói tagok és a szerződött szolgáltatók számára. A 2005. szeptember 30-i jelentés szerint az Egészségpénztár 11,9%-os piacrészt tudhatott magáénak, vagyona 1,8 milliárd forint.
A befizetett tagdíjat többek között külföldi és belföldi üdülésre, wellness- és gyógyüdülésre, sporteszközök vásárlására, szemüveg és egyéb optikai termékek készíttetésére, sportpályabérletre, fitneszbérletre, egészségvédelmi programokra, szűrővizsgálatra és kiegészítő táppénzre is lehet költeni. Ezen szolgáltatásokat az ország összes gyógyszertárában, gyógyászati segédeszköz és sporteszköz-forgalmazójánál, ezen kívül mintegy 7000 szerződött partnernél lehet igénybe venni. Fontos megjegyezni, hogy ezen partnerek némelyike akár 50%-os árkedvezményt is kínál a tagoknak. 2005. első három negyedévében 1,3 milliárd forintnyi szolgáltatást vettek igénybe a tagok, a feldolgozott számlák száma pedig 242 000-re tehető. Ezen számok is azt bizonyítják, hogy egyre többen fordítanak kiemelt figyelmet egészségük megőrzésére, hajlandóak ezért kisebb-nagyobb anyagi áldozatokat hozni – az Egészségpénztár pedig ezen igényeket hatékonyan tudja kielégíteni, rengeteg szolgáltatás és kedvezmény nyújtásával.
Az Egészségpénztárba befizetett tagdíjat azonnal el lehet költeni, a beküldött számlák elszámolása 3 munkanapon belül megtörténik. A minden tag számára biztosított egészségpénztári fizetőkártyával készpénz nélkül lehet vásárolni a számla terhére, amely szolgáltatást a tagok mintegy 90%-a vesz igénybe. Csakúgy, mint normál banki folyószámla esetén, itt is van lehetőség hitel felvételére – akár hitelkártyával, akár egészségpénztári banki kölcsönnel. Online pénztár – ahol a tagok interneten keresztül kérdezhetik le egyenlegüket, módosíthatják alapadataikat, ezen kívül telefonos ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll.

A befizetések nagy hányada költhető el jelentős adó- és járulékkedvezmények mellett az említett egészségügyi és egészségvédelmi szolgáltatásokra, ezeket az egészségpénztár-tagok közeli hozzátartozói is igénybe vehetik. A K&H Medicina Egészségpénztár tagja lehet minden 16. életévét betöltött, magyar állampolgár, illetve letelepedési engedéllyel rendelkező külföldi állampolgár, a tagdíj megfizetését egyaránt vállalhatja a munkáltató vagy magánszemély. A fel nem használt tagdíj után az Egészségpénztár negyedévente kiemelt hozamot fizet.

PC BLOGGER & PODCASTER
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 24. 20:35
Vettem ma Metát (FB) 180 dollárért, már egy ideje kinéztem magamnak. Tartani nem szeretném sokáig, s...
MEDIA1  |  2022. május 24. 18:23
Korábban a Media1 beszámolt arról, hogy a PestiSrácok anyavállalata, a GerillaPress Lapkiadó Kft. 50...
Holdblog  |  2022. május 24. 15:38
A Todd Boehly amerikai üzletember vezette konzorcium megegyezett Roman Abramovics orosz oligarchával...
Kiszámoló  |  2022. május 23. 16:01
Nemcsak a tőzsdén alakult ki kisebb pánik az árfolyamok esése miatt, a kriptopénzek rajongói is nehé...
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?