31 °C Budapest

48 millióért egy telek - van aki többet is vesz!

Pénzcentrum
2005. december 13. 10:46

Újságírói kérdésekre válaszolva a Futureal képveiselői a mai sajtótájékoztatón elmondták, a projekt keretében a Madárhegyen kialakított, közművesített, parkosított 1,000 négyzetméteres telkek értékesítési ára 48 millió forinttól indul, a beépíthetőség 15%-os a szokásos 20%-os értékkel szemben. Fontos, hogy a telkeken maximum 3 szintes családi házak épülhetnek, a nagyobb befektetők számára

Újságírói kérdésekre válaszolva a Futureal képveiselői a mai sajtótájékoztatón elmondták, a projekt keretében a Madárhegyen kialakított, közművesített, parkosított 1,000 négyzetméteres telkek értékesítési ára 48 millió forinttól indul, a beépíthetőség 15%-os a szokásos 20%-os értékkel szemben.

Fontos, hogy a telkeken maximum 3 szintes családi házak épülhetnek, a nagyobb befektetők számára lehetséges a négy lakásos társasházak kialakítása.

2005.12.13 10:23
Semmi sem lehetetlen! (avagy hogyan lesz a befektetési alapból lakópark)

Lakos Imre elmondása szerint Újbuda önkormányzatának kockázata limitált a projektben, hiszen a fejlesztéshez mindössze a terület befektetési alapba történő bevitelével járultak hozzá, ennek megtérülése pedig szinte 100%-ig biztos.

Nem elhanyagolható az sem, hogy a projekt PPP jellege nemcsak adó és illeték szempontjából rendkívül kedvező, hanem jogi szabályozása is lényegesen egyszerűbb és a szigorú PSZÁF szabályozás miatt (jelentési kötelezettség, stb) az önkormányzat számára igen átlátható is.

NAPTÁR
Tovább
2021. július 30. péntek
Judit, Xénia
30. hét
Július 30.
Barátság világnap
EZT OLVASTAD MÁR?