21 °C Budapest

A Credit Suisse Equity Fund Management Company tájékoztatása

Pénzcentrum
2005. december 2. 08:49

A Credit Suisse Equity Fund Management Company ezúton tájékoztatja a befektetőket, hogy a letétkezelő Credit Suisse (Luxembourg) S.A. hozzájárulásával a kezelési szabályzat és értékesítési tájékoztató az alábbiak szerinti módosításáról döntött: Valamennyi részalap befektetheti likvid eszközeit kiegészítő jelleggel olyan rövid lejáratú betétekbe és pénzpiaci eszközökbe befektető kollektív

A Credit Suisse Equity Fund Management Company ezúton tájékoztatja a befektetőket, hogy a letétkezelő Credit Suisse (Luxembourg) S.A. hozzájárulásával a kezelési szabályzat és értékesítési tájékoztató az alábbiak szerinti módosításáról döntött:

Valamennyi részalap befektetheti likvid eszközeit kiegészítő jelleggel olyan rövid lejáratú betétekbe és pénzpiaci eszközökbe befektető kollektív befektetési formák jegyeibe, amelyeket a 85/611 számú EU direktíva megenged, és amelyek hozama összemérhető a lekötött betétekbe és pénzpiaci eszközökbe történő közvetlen befektetésekével. Ezen befektetések és bármely egyéb kollektív befektetési formában meglévő befektetés együttes mértéke nem haladhatja meg a részalap nettó eszközértékének 10%-át.

A jövőben a kezelési szabályzat a következő maximum mértékeket fogja tartalmazni az eladási és visszaváltási jutalékra, az alapkezelési díjra és a letétkezelési díjra az egy jegyre jutó nettó eszközérték maximum 5%-a számítható fel eladási jutalékként:. Egyes befektetésijegy-sorozatok esetében az egy jegyre jutó nettó eszközérték maximum 5%-ának megfelelő visszaváltási jutalék vonható le a visszaváltott jegyek ellenértékéből, a kezelési szabályzatban és tájékoztatóban meghatározott feltételekkel. Maximum évi 2.5% alapkezelői díj számítható fel havonta az adott befektetésijegy-osztály adott havi átlagos napi nettó eszközértékének alapján. A jelenleg érvényes maximum százalékok változatlanok maradnak, és a tájékoztatóban, illetve az egyszerűsített tájékoztatóban tekinthetők meg. A letétkezelői díj maximális mértéke évi 0.1%. A tranzakciós díjak és a letétkezelő levelező bankjai által felszámított díjak is terhelésre kerülhetnek.

Az egy kibocsátóra vonatkozó befektetési korlátoknak való megfelelés szempontjából egy kibocsátónak kell tekinteni azokat a vállalatokat, amelyek egy cégcsoporthoz tartoznak és a 83/349 számú EU direktíva, vagy egyéb nemzetközileg elismert számviteli elvek szerinti konszolidált pénzügyi beszámolót készítenek. Az egy cégcsoport értékpapírjaiba és pénzpiaci eszközeibe történő befektetések együttes mértéke nem haladhatja meg a részalap nettó eszközértékének 20%-át.

A kezelési szabályzat módosítása azon a napon lép hatályba, amikor a luxembourgi Mémorial, Recueil des Sociétés et Associations-ban ez a közlemény megjelenik.


Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 5. csütörtök
Krisztina
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?