A Credit Suisse Equity Fund Management Company tájékoztatása

Pénzcentrum
2005. december 2. 08:49

A Credit Suisse Equity Fund Management Company ezúton tájékoztatja a befektetőket, hogy a letétkezelő Credit Suisse (Luxembourg) S.A. hozzájárulásával a kezelési szabályzat és értékesítési tájékoztató az alábbiak szerinti módosításáról döntött: Valamennyi részalap befektetheti likvid eszközeit kiegészítő jelleggel olyan rövid lejáratú betétekbe és pénzpiaci eszközökbe befektető kollektív

A Credit Suisse Equity Fund Management Company ezúton tájékoztatja a befektetőket, hogy a letétkezelő Credit Suisse (Luxembourg) S.A. hozzájárulásával a kezelési szabályzat és értékesítési tájékoztató az alábbiak szerinti módosításáról döntött:

Valamennyi részalap befektetheti likvid eszközeit kiegészítő jelleggel olyan rövid lejáratú betétekbe és pénzpiaci eszközökbe befektető kollektív befektetési formák jegyeibe, amelyeket a 85/611 számú EU direktíva megenged, és amelyek hozama összemérhető a lekötött betétekbe és pénzpiaci eszközökbe történő közvetlen befektetésekével. Ezen befektetések és bármely egyéb kollektív befektetési formában meglévő befektetés együttes mértéke nem haladhatja meg a részalap nettó eszközértékének 10%-át.

A jövőben a kezelési szabályzat a következő maximum mértékeket fogja tartalmazni az eladási és visszaváltási jutalékra, az alapkezelési díjra és a letétkezelési díjra az egy jegyre jutó nettó eszközérték maximum 5%-a számítható fel eladási jutalékként:. Egyes befektetésijegy-sorozatok esetében az egy jegyre jutó nettó eszközérték maximum 5%-ának megfelelő visszaváltási jutalék vonható le a visszaváltott jegyek ellenértékéből, a kezelési szabályzatban és tájékoztatóban meghatározott feltételekkel. Maximum évi 2.5% alapkezelői díj számítható fel havonta az adott befektetésijegy-osztály adott havi átlagos napi nettó eszközértékének alapján. A jelenleg érvényes maximum százalékok változatlanok maradnak, és a tájékoztatóban, illetve az egyszerűsített tájékoztatóban tekinthetők meg. A letétkezelői díj maximális mértéke évi 0.1%. A tranzakciós díjak és a letétkezelő levelező bankjai által felszámított díjak is terhelésre kerülhetnek.

Az egy kibocsátóra vonatkozó befektetési korlátoknak való megfelelés szempontjából egy kibocsátónak kell tekinteni azokat a vállalatokat, amelyek egy cégcsoporthoz tartoznak és a 83/349 számú EU direktíva, vagy egyéb nemzetközileg elismert számviteli elvek szerinti konszolidált pénzügyi beszámolót készítenek. Az egy cégcsoport értékpapírjaiba és pénzpiaci eszközeibe történő befektetések együttes mértéke nem haladhatja meg a részalap nettó eszközértékének 20%-át.

A kezelési szabályzat módosítása azon a napon lép hatályba, amikor a luxembourgi Mémorial, Recueil des Sociétés et Associations-ban ez a közlemény megjelenik.


PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. június 14. 19:31
A triplán csavaros ügy középpontjában egy flamingós kép áll. Először mindenki elhitte róla, hogy a m...
Bankmonitor  |  2024. június 14. 13:38
A napokban jelent meg az MNB negyedéves statisztikai jelentés a biztosítási, és ezen belül az életbi...
ChikansPlanet  |  2024. június 14. 13:07
Egyre többet tesz hozzá a gazdaság növekedéséhez a tisztaenergia: a Nemzetközi Energiaügynökség (IEA...
Holdblog  |  2024. június 14. 08:14
Kevés olyan közvetlen biológiai jellemzőt találunk, ami kiemelne minket a többi faj közül, leginkább...
A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 15. szombat
Jolán, Vid
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem