23 °C Budapest

10 százalékos betéti kamat a mai naptól - nincs új a nap alatt

Pénzcentrum
2005. november 14. 11:42

A mai naptól vehető igénybe a HVB Bank Télitalálat megtakarítási programja, mely az első három hónapban már százezer forint újonnan behozott megtakarítás elhelyezése esetén is évi 10%-os betéti kamatot biztosít. A Télitalálatba helyezett megtakarítások fele lekötött betétben, fele HVB Lépéselőny Befektetési Alapban kamatozik.

A mai naptól vehető igénybe a HVB Bank Télitalálat megtakarítási programja, mely az első három hónapban már százezer forint újonnan behozott megtakarítás elhelyezése esetén is évi 10%-os betéti kamatot biztosít. A Télitalálatba helyezett megtakarítások fele lekötött betétben, fele HVB Lépéselőny Befektetési Alapban kamatozik.
A HVB Bank legújabb, Télitalálat megtakarítási programja az ügyfelek változó igényeihez igazodva kiemelkedő, 10 %-os betéti kamatot kínál már alacsony összegű megtakarítások esetén is a lekötés első periódusában, a betétbe helyezett összeghez bármikor hozzáférést biztosít, és a befektetési konstrukcióból adódóan biztonságos megtakarítási lehetőséget nyújt.
A HVB Télitalálat programjában a megtakarítások egyik fele három hónapos, folyamatos tőke típusú lekötött betétbe kerül, melynek kamata az első három hónapos periódusban összeghatártól függetlenül évi 10%. A megtakarítás másik fele a HVB Lépéselőny Befektetési Alapba kerül elhelyezésre, ahol mérsékelt kockázatú befektetések biztosítják a versenyképes hozamot. A HVB Télitalálat tehát a lekötött betét és a befektetési alap optimális kombinációjával kínál kiemelkedő betéti kamatot a kockázat minimalizálása mellett. A HVB Télitalálat kiváló lehetőség mindazoknak, akik magasabb kamatok reményében most kezdenek ismerkedni az értékpapírpiaccal, ugyanakkor nem kívánnak kockázatot vállalni, illetve váratlan kiadások esetén szeretnének azonnal hozzáférni megtakarításaikhoz.

A HVB Télitalálat program már 100 ezer forintos megtakarítási összegtől igénybe vehető. Háromhavonta, a betét fordulónapján van lehetőség kamatvesztés nélkül hozzájutni a betéti összeghez, a befektetési alapba fektetett pénz visszaváltása 1 év elteltével díjmentes.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. szeptember 27. 23:22
Épp a Media1 főszerkesztőjének az NNI-nél zajló kihallgatásának kezdetén indult újabb kibertámadás p...
MNB Intézet  |  2023. szeptember 27. 10:42
A központi bankok szavai sokszor legalább olyan erős hatással bírnak a pénzügyi piacokra, mint maguk...
Holdblog  |  2023. szeptember 27. 10:08
A magyarországi fizetési forgalom közel kétharmada készpénzben történik, de a jövőben a digitális je...
Kiszámoló  |  2023. szeptember 25. 09:29
Bár sok újat nem mond a kép, érdemes felidézni, hogy alakult az Egyesült Államok államadóssága mai d...
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 28. csütörtök
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM