34 °C Budapest

10 százalékos betéti kamat a mai naptól - nincs új a nap alatt

Pénzcentrum
2005. november 14. 11:42

A mai naptól vehető igénybe a HVB Bank Télitalálat megtakarítási programja, mely az első három hónapban már százezer forint újonnan behozott megtakarítás elhelyezése esetén is évi 10%-os betéti kamatot biztosít. A Télitalálatba helyezett megtakarítások fele lekötött betétben, fele HVB Lépéselőny Befektetési Alapban kamatozik.

A mai naptól vehető igénybe a HVB Bank Télitalálat megtakarítási programja, mely az első három hónapban már százezer forint újonnan behozott megtakarítás elhelyezése esetén is évi 10%-os betéti kamatot biztosít. A Télitalálatba helyezett megtakarítások fele lekötött betétben, fele HVB Lépéselőny Befektetési Alapban kamatozik.
A HVB Bank legújabb, Télitalálat megtakarítási programja az ügyfelek változó igényeihez igazodva kiemelkedő, 10 %-os betéti kamatot kínál már alacsony összegű megtakarítások esetén is a lekötés első periódusában, a betétbe helyezett összeghez bármikor hozzáférést biztosít, és a befektetési konstrukcióból adódóan biztonságos megtakarítási lehetőséget nyújt.
A HVB Télitalálat programjában a megtakarítások egyik fele három hónapos, folyamatos tőke típusú lekötött betétbe kerül, melynek kamata az első három hónapos periódusban összeghatártól függetlenül évi 10%. A megtakarítás másik fele a HVB Lépéselőny Befektetési Alapba kerül elhelyezésre, ahol mérsékelt kockázatú befektetések biztosítják a versenyképes hozamot. A HVB Télitalálat tehát a lekötött betét és a befektetési alap optimális kombinációjával kínál kiemelkedő betéti kamatot a kockázat minimalizálása mellett. A HVB Télitalálat kiváló lehetőség mindazoknak, akik magasabb kamatok reményében most kezdenek ismerkedni az értékpapírpiaccal, ugyanakkor nem kívánnak kockázatot vállalni, illetve váratlan kiadások esetén szeretnének azonnal hozzáférni megtakarításaikhoz.

A HVB Télitalálat program már 100 ezer forintos megtakarítási összegtől igénybe vehető. Háromhavonta, a betét fordulónapján van lehetőség kamatvesztés nélkül hozzájutni a betéti összeghez, a befektetési alapba fektetett pénz visszaváltása 1 év elteltével díjmentes.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. augusztus 18. 14:05
 Az orosz versenyfelügyelet pár napja egy újabb, ezúttal kétmilliárd rubeles (mintegy 13,4 milliárd...
Holdblog  |  2022. augusztus 18. 06:05
Korábban a HOLDBLOG-on már írtunk róla, hogy az orosz-ukrán konfliktus után Kína és Tajvan viszonyár...
Buxelliott  |  2022. augusztus 17. 10:45
Elérkezett az id, amikor helye és lehetsége is van a longnak. Megjelent a charton egy sokak által is...
MNB Intézet  |  2022. augusztus 17. 09:31
Kicsi az esélye, hogy jelents pénzügyi felfordulás indul el Kínában a mostani jelzáloghitelpiaci pro...
Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 18. csütörtök
Ilona
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?