23 °C Budapest

Névváltoztatás a CIB Befektetési Alapkezelő Rt.-nél

Pénzcentrum
2005. november 2. 08:33

A CIB Befektetési Alapkezelő Rt. 2005. október 28. napján 8 órai kezdettel, valamennyi részvényes részvételével székhelyén rendkívüli közgyűlést tartott.

A napirendi pontok az alábbiak voltak:

1. A társaság cégnevének módosítása

2. A társaság alapító okiratának módosítása

A közgyűlés egyhangúlag az alábbi határozatokat hozta:

Az 1. napirendi pont kapcsán:

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A közgyűlés a társaság magyar nyelvű elnevezését "CIB Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság", a társaság rövidített elnevezését "CIB Befektetési Alapkezelő Zrt.", a társaság angol nyelvű elnevezését pedig "CIB Investment Fund Management Ltd." névre módosítja.

A 2. napirendi pont kapcsán:

A társaság közgyűlése a társaság alapító okiratát a közgyűlés határozatának megfelelően módosította, és a közgyűlési jegyzőkönyvhöz csatolt, egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratot elfogadta.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 29. csütörtök
Márta, Flóra
30. hét
Július 29.
Tigrisek világnapja
EZT OLVASTAD MÁR?