Elsöprő siker a HVB-nél

Pénzcentrum
2005. október 24. 11:14

Minden várakozásnál eredményesebbnek bizonyult a HVB Triatlon 2 Tőkegarantált Alap jegyzése, amely 2005. október 21-én zárult le. A HVB Bank és a CA IB Alapkezelő ötödik tőkegarantált alapjaként a HVB Triatlon 2 jegyzési volumene, elődjeit messze túlszárnyalva meghaladta a 4,95 milliárd forintot.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
 
A HVB Bank és a CA IB Alapkezelő Rt eddig öt tőkegarantált alapot bocsátott ki, melyek közül a befektetett összegek nagyságát tekintve 4,95 milliárd forintos volumenével egyértelműen a Triatlon 2 bizonyult a legsikeresebbnek.
A konstrukció kialakításakor az ügyfelek aktuális igényei szolgáltak fő szempontként. Ezek alapján pedig a hozamok mellett – különösen az elmúlt hetek megtakarításokat komolyan érintő piaci eseményeinek hatására – ismét felértékelődött a biztonság.
A Triatlon 2 Tőkegarantált Alap három eltérő kockázatú portfoliót tartalmaz, melyekben négy fő befektetési piac, a magyar pénzpiac, az európai ingatlanpiac, valamint a nemzetközi árupiacok – ezen belül is az olaj, az arany, az alumínium – és a részvénypiacok – az USA, Nyugat-Európa és Közép-Európa meghatározott részvényindexei – eltérő súllyal jelennek meg. A befektető e három portfolió hozama közül a legmagasabbat kapja meg a befektetett tőkével együtt a futamidő végén.
A befektetési alap zártvégű, a tőkegarancia 100 százalékos, a futamidő 3,5 év. A befektetett tőke és az elért hozam a futamidő leteltét követő 15 napon belül, 2009. májusában kerül kifizetésre. Az Alap kibocsátója a CA IB Alapkezelő Rt.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 23. vasárnap
Zelma, Rajmund
3. hét
Január 23.
Kaposvár napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. január 22. 19:20