Milliókért vetkőzik Gáspár Győző felesége

Pénzcentrum2013. szeptember 21. 13:08

Ismét levetkőzik a nyuszis magazinnak Gáspár győző felesége. Bea asszony 3 milliót keres majd a fotósorozattal, az ígéretek szerint azonban a pénzt a család adótartozására költik majd.

Közel negyvenévesen másodszor is levetkőzik. Bár férje, Győzike szerint nem elég vékony, szülei pedig bűnnek tartják a pucérkodást, senki sem állíthatja meg a kétgyermekes édesanyát.

A showman döntésén egyáltalán nincs mit csodálkozni, ha a dolog anyagi oldalát is figyelembe vesszük. A Bors információi szerint a Playboy hárommillió forintot fizet majd Bea asszonynak a vetkőzésért, amit nem a plázában fog elkölteni Evelin és Virág anyukája.

"Nekünk most minden egyes forint számít, így végre ki tudom majd fizetni az adótartozásunkat. Büszke vagyok Beára, hogy felkérték a Playboy címlapjára! Egyszer már volt a CKM- ben és akkor is nagyon észbontóan nézett ki" - idézte a lap a férjet.

Tízmilliárdokkal tartozunk az államnak

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2013-as, második negyedéves összesített adóslistáján szereplő cégek legalább 184 milliárddal, a magánszemélyek 41 milliárddal tartoznak az államnak.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A második negyedévre vonatkozó adatok szerint - az előző negyedévhez hasonlóan - valamivel több mint 1800 vállalkozás került fel a feketelistára, míg magánszemélyből és egyéni vállalkozóból közel 200-al többen, összesen 4066-an szerepelnek a legnagyobb adótartozókat felsoroló listán. Amennyiben a minimális tartozást nézzük, úgy a cégek alsó hangon 183,6 milliárd, míg a magánszemélyek 40,6 milliárd adóforinttal maradtak adósok.

A listán több híresség is szerepel, köztük a volt politikus, Zuschlag János, ahogy Gáspár Győző és felesége Gáspárné Balla Beáta is. Megtalálhatjuk rajta a jó ideje elfogott milliárdos Földesi-Szabó Lászlót is, csakúgy, mint az akasztói nagyvállalkozó Stadler Józsefet.

Címkék:
karrier, celeb, adó,