Dzsudzsák napi egymilliója is eltörpül az ő fizetésük mellett

Pénzcentrum2010. október 28. 15:02

A Forbes amerikai magazin idén is összeállította a legjobban kereső 30 év alatti sztárok rangsorát. Az első az amerikai énekesnő Beyonce lett. A fiatal sztárok összesen 573,5 millió dollárt (114,7 milliárd forintot) zsebeltek be a 2010. június elsejét megelőző tizenkét hónapban. A toplistára felkerültek sportolók, énekesek és színészek is.

A fiatal milliárdosok mindamellett, hogy több termékhez (divatcikkekhez, ruhákhoz, parfümökhöz, ékszerekhez) adták jó pénzért a nevüket, keményen dolgoztak, edzettek és koncerteztek. A legjobban kereső 30 év alatti celebek jövedelem tekintetében megelőzték a tíz legnagyobb bevétellel rendelkező, üzleti területen tevékenykedő amerikai huszonévest is.

A listát Beyonce vezeti 87 millió dollárral (17,4 milliárd forinttal), amit főként tehetségének, sikeres zeneszámainak, filmjeinek, divat cikkeinek köszönhetett.

A második helyet az elmúlt években mutatott botrányos viselkedése ellenére is népszerű Britney Spears szerezte meg 64 millió dollárral (12,8 milliárd forinttal). Köszönhető ez többek között idei turnésorozatának, ami a leglátogatottabb öt koncertesemény egyike volt az évben. Mintegy 130 millióan váltottak rá jegyet.

Egy ritka felvétel 1991-ből:

Lady Gaga a maga 62 millió dollárjával (12,4 milliárd forintjával) a dobogó alsó fokát tudhatta magáénak.  A 24 éves sztárnak több mint 100 fellépése volt az évben, és zeneszámait, klippjeit százmillió számra töltötték le a neten. Több zenei díjátadó gálán is számtalan elismerést söpört be. Emellett persze rengeteg pénz folyt be a világcégektől is, amelynek termékeit reklámozta az énekesnő.

A Disney film (Hannah Montana) által híressé vált Miley Cyrus lett a negyedik 48 millió dolláros (9,6 milliárd forintos) keresetével. 

Ötödik a rangsorban Taylor Swift 45 millió dolláros (9 milliárd forintos) bevétellel. Az énekesnő 2008-ban több mint 4, tavaly pedig 3,2 millió lemezt adott el. Zeneszámait tízmilliók töltötték le a nagyobb internetes zeneletöltő oldalakról.

Jóllehet a Twilight-ot (vámpíros-farkasos filmet) és a Harry Pottert milliárdnál is többen nézték meg a mozikban, a főszereplő tinisztárok (Kristen Steward 12, Rob Pattinson 17 és Daniel Radcliffe 25 millió dollár) nem kerestek annyit a filmekkel, hogy be tudják verekedni magukat a legjobbak közé.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A legtehetősebb magyar fiatalok

Sok pénzt kereső fiatalok Magyarországon is vannak, de az ő jövedelmeik eltörpülnek az amerikai sztárokéhoz képest. Találni hazánkban milliárdos vállalkozót, sikeres sportolót éppúgy, mint politikusok és üzletemberek gyerekeit, de gazdag özvegy is akad.

A legtöbb jövedelmet zsebre vágók között láthatjuk a holland PSV Eindhoven magyar válogatott labdarúgóját, Dzsudzsák Balázst is évi 375 milliós fizetésével.

Dzsudzsák Balázs győztes gólja a finn válogatott ellen:

Béres Melinda, Béres József unokája sem szűkölködik. Egyes szakértők 22,5 milliárd forintra teszik vagyona értékét.

A család igen jövedelmező cégbirodalma és páratlan kapcsolati rendszere miatt a volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc két fia (Péter és Bálint) is felkerülhetne a TOP 100-ba. 

Címkék:
béres józsef, gyurcsány ferenc, legjobban kereső sportolók,