Vezetőváltás a BANKBROKER élén

Pénzcentrum2010. október 1. 16:02

A BROKERNET Csoporthoz tartozó BANKBROKER Kft. ügyvezetői igazgatói feladatait 2010. október 1-től Dr. Fröhlich Péter látja el. A szakember a független hitelközvetítő és tanácsadó szervezet éléről leköszönő Biró Péter feladatait veszi át. Távozását követően Biró Péter új szakmai kihívásokra koncentrál.


Biró Péter

Biró Péter a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett közgazdász diplomát 1994-ben, majd az OTP Bank Rt. osztályvezető-helyetteseként részt vett az OTP Lakástakarékpénztár Előkészítő Munkacsoport tevékenységében.

Ezt követően 1998-tól a Kereskedelmi és Hitelbank Rt.-nél folytatta tevékenységét, ahol 2002-ben az ügyvezető igazgatói pozícióból váltott a BANKBROKER ügyvezetői igazgatói státuszára. Az elmúlt 8 esztendő alatt a szakember irányításával létrejött Magyarország piacvezető, független hitelközvetítő és finanszírozási tanácsadó vállalata, mely fennállása óta több mint 170 milliárd forint hitelösszeghez segítette ügyfeleit.

További karrierjéhez a BROKERNET Csoport vezetése eddigi munkájának elismerése mellett, sok sikert kíván.


Dr. Fröhlich Péter

Az ügyvezetői feladatokat ezt követően ellátó Dr. Fröhlich Péter 2008 őszén csatlakozott a BANKBROKER vállalathoz, mint értékesítés-támogatási vezető.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

E minőségében feladatai közé tartozott a banki kapcsolattartás és szerződéskötések lebonyolítása, új értékesítési lehetőségek keresése, illetve az ügyfélszolgálat működtetése, a panaszügyek kezelése, valamint vezetőtársaival a BANKBROKER stratégiájának alakítása.

Fröhlich az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt-nél folytatott értékesítés-vezetői tevékenységet négy éven keresztül, majd 2004-től az ERSTE Bank Hungary Nyrt., 2007-től az UniCredit Bank Hungary Zrt. harmadik feles értékesítési csatornáit építette és működtette eredményesen.

Címkék: