OTP Cafeteria: fontos változás!

Pénzcentrum2010. április 15. 15:02

Az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. elindította a Cafeteria kártyához tartozó társkártyás rendszert, így már a családtagok is egyszerűen igénybe tudják venni a különböző cafeteria szolgáltatásokat.

2010 márciusától az OTP Cafeteria kártyához akár 3 db társkártyát is lehet igényelni, melyek térítési díja 1250 Ft/db és érvényességi idejük 3 év. "A Cafeteria társkártya legnagyobb előnye, hogy a hozzátartozóink közül bárki használhatja; így nem okoz kényelmetlenséget vagy extra szervezést családon belül, hogy a cafetéria keretet hogyan osszák fel egymás között a családtagok." - mondta Róth Lajos, az OTP Pénztárszolgáltató vezérigazgatója.

Az OTP Pénztárszolgáltató 2008-ban indította el innovatív termékét, az OTP Cafeteria kártyát - a bankkártyák elvén működő multi funkciós kártyát -, amellyel egyszerre több béren kívüli juttatás kezelése válik lehetővé. Bevezetése óta folyamatosan nő a munkáltatói igény az OTP Cafeteria kártya iránt, hiszen rendkívül egyszerű adminisztrációs rendszer tartozik hozzá.

A munkavállalók számára azért is előnyös, mert a kártyával kényelmesen és biztonságosan vehetnek igénybe szolgáltatásokat. Továbbá, a kártyával az is megoldható, hogy az elfogadóhelyeken fizetve mindig pontosan ugyanannyit vonjanak le az e-utalvány készletből, amennyi a termék/szolgáltatás ellenértéke.

A Cafeteria kártyával 2010 áprilisától már internet szolgáltatás is igénybe vehető, de a kártya továbbra is tartalmazhatja a hideg- és meleg étkezést, az iskolakezdési hozzájárulást, az ajándék- és kultúra utalványt, valamint az OTP Egészségpénztári szolgáltatásokat.

Címkék: