Elképesztő csempészfogás: dugig pakolták a kisbuszt cigivel + fotók

Pénzcentrum2010. január 12. 10:02

A Vám-és Pénzügyőrség nyomozói házkutatást tartottak egy nyírmeggyesi ingatlanon, ahol előzetes információk szerint nagy mennyiségű, adózatlan jövedéki terméket rejtettek el.


Az információ helyesnek bizonyult, hiszen az udvaron parkoló mikrobusz tele volt cigarettával.


A háznál tartózkodó férfi elmondta, hogy az összesen 36.500. doboz ukrán zárjegyes cigarettát szállító mikrobuszt, Fehérgyarmaton vette át egy ukrán állampolgártól.


A vámhatóság munkatársai lefoglalták a szállítóeszközt és 20 millió forintot érő rakományát, valamint eljárást indítottak jövedéki orgazdaság bűntett elkövetése miatt.

Az ingatlanon tartózkodó magyar állampolgárt gyanúsítottként vonták felelősségre, aki tettéért akár három évig terjedő börtönbüntetést is kaphat.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Fotók: VPOP

Címkék:
zárjegy,