Mexikóban rejtőzik Hunvald tettestársa: mit hagyott itt? - képpel

Magyar Hírlap2009. november 19. 09:17

Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a főügyészség C. Csaba volt erzsébetvárosi képviselő, a gazdasági bizottság volt tagja ellen. A gyanú szerint a képviselő a korábbi években több millió forintot vett át a már előzetesben lévő társától, G. Györgytől a 346 millióra rúgó vesztegetési pénzből - írja a Magyar Hírlap.

A képviselő cserében a gazdasági bizottságban és a testületben is támogatta a kiszemelt ingatlanok eladását, melyek miatt a polgármestert és G. György is bűnszervezet tagjaként üzletszerűen elkövetett csalásokkal és vesztegetésekkel vádolják. A két fent említett képviselő egyébként a Balatonon és Horvátországban is telekszomszédok voltak.

120 milliós Hunvald-flotta: itt a LISTA! + kép

C. Csaba egy éve társai letartóztatását követően vállalkozásait hátrahagyva távozott az országból, egy ideig a horvátországi nyaralójában húzta meg magát, majd januárban Mexikóba távozott.

A közép-amerikai országgal nincs hazánknak kétoldalú kiadatási egyezménye, de eseti jelleggel kiadhatják a korrupt politikust.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Nézd meg Hunvald luxusvilláját! Itt pihent a polgármester

Címkék:
nemzetközi elfogatóparancs,