2010-es munkaszüneti napok: itt a LISTA!

Pénzcentrum2009. november 4. 10:17

A Munka Törvénykönyvének ide vonatkozó bekezdése szerint kapott felhatalmazás alapján, a szociális és munkaügyi miniszter a következőket rendelte el.

A rendelet hatálya néhány kivétellel (megszakítás nélkül üzemelő cégek) minden munkáltatóra és az általuk foglalkoztatottakra kiterjed. Ezek szerint 2010. december 24-e, péntek pihenőnap, amit december 11-én szombaton kell bedolgozni.

Az általánostól eltérő munkaidő-beosztásban foglalkoztatott munkavállalók munkarendje a ettől eltérően is meghatározható. A Munka Törvénykönyve további 10 munkaszüneti napot határoz meg, a rossz hír, hogy ezek közül négy hétvégére esik 2010-ben.

A rendelet a kihirdetését követő 8. napon lép hatályba, és 2010. december 31-én hatályát veszti.

További érdekes információk: vissza a címlapra!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Pénzcenrum hírfolyam!

Címkék: