Hoppá! Magyar celeb az APEH feketelistáján!

Pénzcentrum2009. október 29. 16:58

Ma közzétette az APEH a 10 millió forintnál nagyobb adótartozással rendelkező magánszemélyek listáját. A felsorolás 2820 nevet tartalmaz, többségüket lakcímmel együtt - egy hírességet is találtunk köztük.

Mint arról beszámoltunk, ma közzétette az adóhatóság a 10 millió forintnál nagyobb adótartozással rendelkező magánszemélyek listáját. A felsorolás 2820 nevet tartalmaz, többségüket lakcímmel együtt.

A táblázat szerint tehát összesen 2820 magánszemélynek volt 2009 szeptember 30-án 180 napon keresztül folyamatosan fennálló és 10 millió forintot meghaladó adótartozása.  Brutális APEH lista - Te is rajta lehetsz!


Fotó: RTL Klub


A listán idén is megtalálható Lang Györgyi is, ez azt jelenti, hogy a Pa-dö-dö énekesnője még mindig nem fizette ki több mint tízmillió forintos APEH-adósságát. A betegsége miatt tolószékbe kényszerült énekesnő egy korábbi nyilatkozatában már elmondta: tisztában van azzal, hogy évek óta szerepel a listán.

Az ilyen összeállításokban rendszeresen előfordulnak hírességek is. Emlékezetes, hogy néhány hónapja a kaliforniai adóhivatal feketelistájára például a filmsztár, Burt Reynolds is felkerült.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Magyarországon a legnagyobb visszhangot kiváltó celeb- adóügy az volt, amikor tavaly a Mikroszkóp Színpad igazgatóját, Sas Józsefet négy rendbeli adócsalás miatt nem jogerősen egy év - két év próbaidőre felfüggesztett - szabadságvesztésre és 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a Fejér Megyei Bíróság.

Címkék: