Bicskanyitogató képek: erre mennek el az adómilliárdok!

Pénzcentrum2009. szeptember 4. 10:32

Felháborító fotókat közöltek ma a brit bulvárlapok. A képeken az látszik, hogy a Nagy-Britanniában több millió fontért felállított sertésinfluenza-telefonközpont munkatársai unalmukban kártyáznak és alszanak -mindezt munkaidőben.

Bicskanyitogató fotók láttak napvilágot a brit bulvárlapokban. A képeken az látszik, ahogy fiatalemberek egy irodában szórakoznak: kártyáznak, olvasnak, játszanak, sőt, mélyen alszanak.

 


A képek Nagy-Britanniában készültek, az egyik sertésinfluenza-call centerben. A telefonközpontokat az adófizetők pénzéből hozták létre, az ott "dolgozók" is természetesen állami forrásból kapják fizetésüket.

A 19 telefonközpont 6 hete kezdte meg működését ma szigetországban: a külön erre kiképzett szakemberek a gyorsan terjedő H1N1 vírus felismerésében és kezelésében nyújtanak segítséget a betelefonáló állampolgároknak. 1200 főt szerződtettek a munkára, akiknek karácsonyig biztosan megmarad az állásuk. Ugyanakkor a megbetegedések számában csökkenés tapasztalható, így nem akad sok dolguk: műszakonként már csak 1-2 hívást kell kezelniük, fejenként.

 


Egy bennfentes szerint ez ebben a formában nem más, mint az adófizetők pénzének teljes elpocsékolása. Egy dolgozó bevallotta, hogy egy hét alatt sikerült kiolvasnia egy 900 oldalas könyvtrilógiát, most kezd neki a Háború és békének.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A leginkább felháborítóak azok a képek, melyeken egyértelműen látszik, hogy az egyik telefonközpontos füves cigarettát sodor magának. Állítólag ez az állampolgárokkal való beszélgetések közben is megy neki. Lapinformációk szerint egy telefonközpont működése havi 1,2 millió fontba, azaz mintegy 380 millió forintjába kerül az adófizetőknek.

 

Címkék:
sertésinfluenza,