Exkluzív: Celebek és bombanők az új EP-ben

Pénzcentrum2009. június 8. 11:02

A hétvégi választások eredményeképp igazán színes lesz az új Európai Parlament. Főleg kelet-Európa küld izgalmas arcokat Brüsszelbe: ott lesz például a Kárpátok Paris Hiltonja is.

22-en képviselik Magyarországot 2009-től az Európai Parlamentben. A Fidesz 14 képviselőt küld Brüsszelbe, az MSZP négyet, a Jobbik hármat, és az MDF egy mandátuma is megmarad. Igazán tarka csapat tagjai lehetnek a magyar EP- képviselők: kelet-Európa legkülönlegesebb arcai jelennek majd meg Brüsszelben.

Itt van például a lett Alfreds Rubiks. A 74 éves, keményvonalas kommunista 18 évvel ezelőtt puccsot kísérelt meg annak érdekében, hogy a balti állam a Szovjetunió része maradhasson. Az öregúr a lettek szemében maga a két lábon járó kommunizmus, pártja komoly sikereket ért el a választásokon.

Kissé ironikus, hogy Rubiks-ot egyik legnagyobb ellenfele, a lett függetlenségi mozgalom egyik szimbolikus alakja, Ivars Godmanis is elkíséri Brüsszelbe.

A veterán politikusok mellett igazán friss arcok is megjelennek majd az EP-ben. Románia elnökének lánya, a 29 éves Elena Basescu egyfajta politikai szexszimbólumnak számít hazájában. A rendkívül vonzó hölgy több férfimagazinban is szerepelt már, és a hírek szerint jobban lekötik a nightclubok, mint a közös agrárpolitika kérdései. Nem véletlen, hogy Romániában csak a "Kárpátok Paris Hiltonjaként" emlegetik

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 


Szintén Romániából jutott be az ingatlanmágnás és labdarúgóklub-tulajdonos George Becali, akit állítólag szoros szálak fűznek az alvilághoz is. Becali a nacionalista (és magyarellenes) Nagy Románia pártot képviseli.

Észtországban pedig egy igazi TV-s celebet is megválasztottak. Indrek Tarand ismert showman (aki egyébként múzeumigazgató is) az ottani Okosabb vagy mint egy ötödikes? című kvízműsor házigazdája. Sokan arra tippelnek, ő minden kérdésre tudni fogja a választ.

Címkék:
közös agrárpolitika,