K&H: változás a bankfiókokban

Pénzcentrum2011. március 23. 16:58

A makrogazdasági környezet fokozatos javulásának eredményeképp a pénzintézet hisz abban, hogy a jövőben megerősödik a magyar piac és ismét nőni fog a kereslet a lakossági gépjármű piacon. Ezért a társaság autólízing termékének értékesítését kiterjeszti a lakossági fiókhálózat valamennyi egységére.

A társaság úgy döntött, hogy a tavalyi évben kísérleti jelleggel - 31 bankfiókban - újraindított gépjármű-finanszírozási tevékenységét kiterjeszti mind a 235 bankfiókjára.

Az ügyfelek közvetlenül a pénzintézettől, külső közvetítő bevonása nélkül kapnak segítséget új és használt, "B" kategóriás jogosítvánnyal vezethető személy-, illetve kishaszon-gépjárművek adásvételének finanszírozásához. További szolgáltatásként a bank eladótól független, harmadik személy általi állapotfelmérést biztosít ügyfeleinek, amely segítséget ad az ügyfeleknek a vásárlás előtti tudatos, megfontolt döntéshozatalban.

"A pénzügyi piac gépjármű-finanszírozási szegmense hatalmas változásokon ment keresztül az elmúlt két évben - az idei évre körülbelül 15% piaci növekedést várunk - és tapasztalataink szerint az ügyfelek viselkedése is változóban van. A piaci trend tekintetében úgy gondoljuk, hogy a lakossági ügyfelek igénye - az új autók vásárlása helyett - a minőségi használt autók irányába fog fokozatosan elmozdulni." - mondta René Van Rooij, a K&H Pannonlízing vezérigazgatója.

 

Címkék: