K&H forinthitelek: előzetes bírálat 24 óra alatt, díjelengedési akció

Pénzcentrum2011. március 21. 14:02

Egy napon belül megtudhatod, hogy mennyi hitelt vehetsz fel A K&H szenzációs forinthitelek kedvező törlesztőrészlet mellett most 24 órás előzetes hitelbírálattal és május 31-ig induló banki költségek nélkül igényelhetőek.

24 órás előzetes hitelbírálat

Újdonság, hogy a K&H tanácsadói 24 órán belül tájékoztatják az érdeklődő ügyfeleket az előzetesen megadott információk alapján arról, hogy a felvenni szándékozott hitelösszeget várhatóan rendelkezésre tudja-e bocsátani a bank.

A K&H díjelengedési akcióval kínálja ingatlanfedezetű hiteleit május 31-ig

Elengedésre kerül a szerződéskötés teljes díja, amennyiben az ügyfél K&H zéró számlacsomaggal rendelkezik, továbbá a fedezeti ingatlanra K&H start fészek vagy K&H fészek otthonbiztosítást köt vagy kötött, és utóbbit legalább 3 évig folyamatos díjfizetéssel fenntartja. Minden egyéb esetben a szerződéskötési díj 50%-a kerül elengedésre. Emellett több kezdeti banki díj megfizetését (pl. értékbecslési díj, tulajdoni lap lekérdezés díja) is átvállalja a bank az ügyfelektől a kampány idején..

Forinthitel kedvező törlesztőrészlettel

A K&H szenzációs forinthitel jellemzője a deviza árfolyamkockázat nélküli, de kedvező törlesztőrészlet. A kamatláb a jegybanki alapkamathoz mint referenciakamathoz kötött. A bank a 10 éves, vagy annál hosszabb futamidejű hiteleknél igény esetén türelmi időt biztosít, mely időszak alatt csak a havonta keletkező kamatokat kell törleszteni; a türelmi időszak 10-15 éves futamidő esetén 1 év, míg 15 évnél hosszabb futamidő esetén 2 év.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az újdonságnak számító K&H zöldhitel esetében, mely energia-megtakarítást eredményező lakáskorszerűsítési célokra használható, továbbá életbiztosítással, valamint lakás-előtakarékossági megtakarítással kombináltan is igényelhetőek a kampánykedvezmények. 

Dunaharaszti és dunakeszi iskolák csapatai nyerték meg a K&H pénzügyi tudásversenyének középdöntőjét

A K&H Vigyázz, Kész, Pénz! országos tudásverseny budapesti regionális középdöntőjének legjobbja alsós kategóriában a Hunyadi János Általános Iskola csapata lett, felsős kategóriában pedig a Bárdos Lajos Általános Iskola csapata jutott tovább a döntőbe. A középdöntő során 5 csapat versenyzett egymással: a gyerekeknek játékos feladatok, gyakorlati példák megoldásán keresztül kellett bizonyítaniuk pénzügyi tudásukat. K&H Csoport támogatási stratégiájának kiemelt területe a fiatalok oktatása, és fontos feladatának tekinti, hogy a felnövekvő generáció mielőbb elsajátítsa az alapvető pénzügyi ismereteket, mely a teljes élet nélkülözhetetlen része. Ezért hirdette meg országos pénzügyi tudásversenyét általános iskolások részére, amely során nem csak a tanulókat, hanem az iskolákat és a pedagógusokat is díjazza.

Címkék: