Egy-két vetkőzés és megszabadulhat lakáshitelétől az RTL Klub sztárja

Pénzcentrum2011. február 25. 04:44

Mint arról a Pénzcentrum.hu korábban beszámolt, szabadulása után havi 40-50 ezer forintos lakáshitel törlesztőrészlet várja a Való Világ fekete bombázóját, Nádai Anikót. A részletek fizetéséről a családja gondoskodik, amíg a lány a villalakókat és a tévénézőket boldogítja. Szakértők szerint Anikót mesés modellkarrier várja a villán kívül, így ha abból indulunk ki, hogy a kizárt VV Zsuzsi mennyit kapott a nyuszis magazinban megjelent képekért, Anikónak sem sokáig fájhat majd a feje a lakáshitele miatt, ha búcsút int a villának.

A 22 éves lány a beköltözés előtt nem tudott annyit összespórolni, hogy akár fél évre előre fedezze a lakáshitel törlesztését. A család összefogott és ők fizetik a bank felé a részleteket, amíg a lány az RTL Klub valóságshowjában tölti a mindennapjait. A bátyja elmondása szerint Anikó néhány évvel ezelőtt vásárolt egy lakást magának, de mivel a keresetéből nem tudta a teljes vételárat kifizetni, kölcsönt kellett felvennie a banktól. Havonta körülbelül 40-50 ezer forintot kell törleszteni, ami nem okozhat gondot a villalakónak, ha kihasználja a villalét után adódó lehetőségeket.

Gondoljunk csak arra, hogy a villából kizárt Márki Zsuzsi még fel sem ocsúdott a szigorú - de jogos - döntést követően, amikor a nyuszis magazin felkérte egy fotózásra. A villa bombanője évekkel ezelőtt már ledobta a textilt a magazin fotósa előtt, de most az akkori gázsi háromszorosát kérte a vetkőzésért. A képekért állítólag 700 ezer forint ütötte a celeb markát, nagyobb népszerűségének köszönhetően Anikó akár egymilliót is kaphat. Ez az összeg ugyan elmarad Liptai Claudia hárommilliós csúcsgázsijától, de két évre biztosan fedezné a lakáshitel részleteket és akkor még nem számoltunk az egyéb felkérésekből származó bevételekkel. Igaz Anikónak "szuvenír" dolga, hogy mit kezd az összevetkőzött pénzével.


Anikó azonban akkor is a játék nagy nyertesei között lesz, ha a döntő előtt kiszavazzák, ugyanis a csinos bajai lányt tárt karokkal várja a modellszakma. A lány felfedezője a Borsnak elmondta, hogy szépsége és gyorsan szerzett ismertsége révén szédületes karriert futhat be. Az ezzel járó anyagi biztonságnak köszönhetően rövidesen akár el is felejtheti a lakáshitelét.

Fotósok lepték el a villát, Anikóról is lebeszélték a melltartót (3:20-tól, forrás: Youtube):

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Címkék: