Hitelkönnyítés százezer devizaadósnak - hosszabbított a bank + friss infó

Pénzcentrum2010. október 1. 10:17

Raiffeisen Bank A gazdasági környezetre való tekintettel 2010. október 31-ig meghosszabbította a lakossági devizahitellel rendelkező ügyfelek számára nyújtott 12%-os kamat-visszatérítési akcióját a Raiffeisen Bank.

A minden deviza alapú vagy deviza hitellel rendelkező lakossági és prémium ügyfélre kiterjedő kamatjóváírást a bank augusztus 16-tól indította, 2010. július 1-től 2010. szeptember 30-ig tartó időszakra vonatkozóan. Az ügyfelek részéről tapasztalt kedvező fogadtatás és a gazdasági környezet miatt most további egy hónappal hosszabbította meg az akciót.

A kamat-visszatérítési kedvezmény alapján továbbra is az adott hónapban beterhelt törlesztőrészlet kamat részének 12%-át írja jóvá automatikusan a bank a devizahitellel rendelkező ügyfelek számára a törlesztés devizanemében. A kamat-visszatérítés nem minősül szerződésmódosításnak. A kamat-visszatérítési kedvezménynek köszönhetően egy átlagos összegű és futamidejű hitellel rendelkező családnak továbbra is havi jópár ezer forinttal több maradhat a pénztárcájában.

A 12%-os kamatjóváírás az euróban és a svájci frankban felvett jelzáloghitelekre és személyi kölcsönökre egyaránt vonatkozik, s a bank mintegy százezer ügyfelét érinti. (A kamat-visszatérítés a bank private banking üzletágának ügyfeleire nem vonatkozik.)

Elemzés: Fantomhiteleket törlesztenek a devizaadósok - brutális számok!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

AXA Bank: diszkontárfolyam svájcifrank-hiteleseknek

Az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe kedvezményes törlesztési árfolyam bevezetésével segíti svájci frank alapú jelzáloghitelt törlesztő lakossági ügyfeleit a 2010. október 1-től 2011. január 2-ig tartó időszakban.

Címkék: