Hitelakció trükkök nélkül, tartósan kedvező havi részletek a Sopron Banktól

Pénzcentrum2010. szeptember 6. 11:32

A mai naptól kedvezményes kondíciójú hiteltermékek kerülnek bevezetésre a Sopron Banknál.

Az akció keretében a lakáscélú és szabadfelhasználású jelzáloggal fedezett hitelek igénylésekor a bank nem számít fel kezelési költséget, továbbá átvállalja a közjegyzői díjat, az értékbecslés díját, valamint építési hitel esetén a műszaki ellenőrzés díjából 30 ezer forint kerül elengedésre, mindezekkel jelentősen csökkentve a hitelfelvevők terheit.

A fentieken kívül a hitelfelvevő jövedelmének bankhoz utalása esetén a bank kedvező kamatot számít fel. Ez a kedvezmény nem csupán egy rövid kezdeti időszakra, egy előre meghatározott számú kamatperiódusra vonatkozik, hanem a bank szándéka szerint az ügyfél a teljes futamidő alatt azonos kamatfelárral számolhat. Az egyoldalú kamatláb módosítását a bank által is aláírt Magatartási kódex pontosan szabályozza, így amennyiben a pénzpiaci folyamatok nem változnak jelentősen, a hitel a teljes futamidő alatt változatlan kamatfelárral kerül meghatározásra.

Egy ötmillió forint összegű, 20 éves futamidejű lakásvásárlási hitel törlesztőrészlete így 42 680 forint havonta (THM: 9,80%*), míg egy ötmilliós, 20 éves futamidejű szabadfelhasználású hitelnek 44 235 forint a havi törlesztőrészlete (THM: 10,43%*).

*A törlesztő részlet és a THM a 2010. szeptember 1-én érvényes kondíciók alapján került meghatározásra. Az akció minimum 3 millió forint hitelösszeg esetén igényelhető. Az ajánlat visszavonásig érvényes.

Címkék: