Bővült az OTP villámgyors fizetést kínáló hálózata

Pénzcentrum2010. augusztus 10. 15:32

Augusztus 22-éig a siófoki Coke Club területén is igényelhető Magyarország első érintés nélküli, feltöltős bankkártyája a Coke Club Maestro PayPass, melynek segítségével bankszámla és rendszeres kártyadíjak nélkül, gyorsan, kényelmesen, csupán a plasztik lap terminálhoz érintésével végezhetjük 5.000 forint alatti vásárlásainkat.

Az innovatív, rádió frekvencián át kommunikáló bankkártya a Balaton-parti klubon belül minden bárban, kávézóban és elárusítóhelyen használható, de a fővárosi elfogadóhelyek száma is egyre bővül: a PayPass felhasználók Budapesten is számos elfogadóhelyen, többek között a CBA, a Burger King, a Vapiano, és a Coffee Heaven üzleteiben, illetve a Palace mozikban élvezhetik a szupergyors fizetés kényelmét. Természetesen a PayPass feltöltős kártya 5.000 forint feletti vásárlásnál hagyományos bankkártyaként, PIN kódos fizetésre, illetve valamennyi megszokott bankkártyás műveletre is használható.

A kártyát a Coke Club területén működő Maestro PayPass Ponton, valamint a siófoki OTP Bank fiókban lehet igényelni. Kibocsátási díja 490 forint, amelyhez a Coke Club vendégei egy 1.000 forint értékű italkupont kapnak ajándékba. A PayPass kártya feltölthető összege minimum 2.500, maximum 99.999 forint. A művelet egyszerűen elvégezhető egy másik bankkártya segítségével az OTP Bank ATM-jein keresztül, illetve a bank honlapján.

Az OTP Bank 2009 őszén vezette be első PayPass betéti bankkártyáját, a Multipont Maestro PayPass kártyát, amelyet jelenleg mintegy 14.000 kártyabirtokos használ. A PayPass-ról részletesebben a következő cikkben olvashatsz: Beújított az OTP: gyorsabban fizethetsz, mint valaha!

Címkék: