Hitelkamat akció a Sopron Banknál

Pénzcentrum2010. június 1. 13:32

Az elmúlt időszakban a piaci kamatozású HUF hitelek kamatcsökkenése figyelhető meg a hazai hitelpiacon a jegybanki alapkamat vágásoknak köszönhetően.

Ez a Sopron Bank ZRt-nél is megmutatkozik, ugyanis 2010. május 27-től a bank akciósan 2%-kal csökkentette az újonnan benyújtott piaci lakás-, és szabad felhasználású HUF hitelek kamatait. EUR hitelt igénylő ügyfelek is részesülnek kedvezményben az akció idején, hiszen 1%-kal csökken a devizában (EUR) igényelt hitelek kamata.

Az akciós időszak a 12 havi periódusú hiteleknél 2011. február 15-ig tart, a 3 havi periódusú hiteleknél pedig 2011. március 31-ig.

Egy példával könnyebben szemléltethető az akció lényege:

5 millió forintos 20 éves futamidőre szóló piaci lakásvásárlási HUF hitel esetén 3 havi kamattal számolva az akció idejére a törlesztő részlet 42.990 Ft/hó*, THM: 9,01%. Ugyanezen feltételekkel EUR hitel esetén a kedvezményes havi törlesztő részlet 140 EUR/hó, THM: 6,79%.*

A Sopron Bank ZRt. kedvező ajánlattal állt elő azon meglévő ügyfelei számára, akik nem szeretnének a deviza alapú hitelek árfolyam ingadozásából eredő kockázattal szembesülni. Amennyiben az ügyfél CHF alapú hitelét HUF hitelre szeretné átváltani, úgy a bank minden egyéb feltétel rendben léte esetén kedvezményes, a Sopron Bank ZRt. által hivatalosan közzétett devizaközép árfolyam + 1,50 Ft* eladási árfolyamot ajánl fel.

* A bank ajánlata visszavonásig érvényes. További részletekért keresse fel a Sopron Bank fiókjait vagy látogasson el a www.sopronbank.hu oldalra! A törlesztő részlet a 2010. május 27-én érvényes kondíciók, a THM a 2010. március 1-én érvényes árfolyamok alapján került meghatározásra.

Címkék: