Így csökkentsd a gázszámlád: FŐGÁZ Kártya program indul

Pénzcentrum2009. június 10. 12:17

A legnagyobb fővárosi gázszolgáltató mostantól hűséges ügyfeleinek jelentős kedvezményeket biztosító FŐGÁZ Kártya programot indít. A Budapest Bank által kibocsátott és a FŐGÁZ arculatához igazított, dombornyomott MasterCard hitelkártyával a gázszolgáltató fogyasztói minden Főgázos számla összegéből 6 százalékot, az összes hazai és külföldi vásárlásuk után pedig 1 százalékot takaríthatnak meg. Az ügyfelek egyszerűsített módon, személyes okmányaik bemutatásával igényelhetik a kártyát.

A Budapest Bank és a FŐGÁZ együttműködése révén júniustól új, különleges kedvezményeket kínáló hitelkártya érhető el a gázszolgáltató fogyasztói számára, melynek használatával éves szinten sok ezer forint takarítható meg. A Budapest Bank 6% kedvezményt ad minden FŐGÁZ számla díjából, amennyiben ezeket a díjakat a kártyabirtokos csoportos beszedési megbízással egyenlíti ki a FŐGÁZ Kártyáról. Ezen kívül a bank a fogyasztó minden hazai vagy külföldi hitelkártyás vásárlása és csoportos beszedési megbízása után 1% kedvezményt ad a hitelszámlára. A kedvezmény a kártya teljes élettartama alatt jár, így a FŐGÁZ Kártya birtokosa minél többet vásárol a kártyával, annál többet spórol.

A kedvezmény jóváírása automatikusan, havonta egyszer, egy összegben, a tranzakciók könyvelési dátuma utáni naptári hónap 1-én történik meg a hitelszámlán.

"A 6%-os gázdíj-számla és az 1%-os pénz-visszatérítési program révén a Budapest Bank és a FŐGÁZ együttműködéséből született termék nagy sikerre számíthat." - mondta el a FŐGÁZ Kártya bevezetése kapcsán dr. Bakonyi Tibor, a FŐGÁZ Zrt. vezérigazgatója.

A kártyához tartozó, személyre szabott hitelkeret megkötés nélkül bármire felhasználható, legyen az vásárlás, készpénzfelvétel itthon vagy külföldön, esetleg az interneten, vagy akár mobiltelefon-egyenleg feltöltése, illetve közüzemi számlák fizetése, csoportos beszedési megbízás útján. Vásárlásokra a hitelkeret akár 53 napig kamatmentesen használható (THM éves kártyadíj nélkül: 38,78%, éves kártyadíjjal:40,51%). A felhasználók az egyes tranzakcióikról SMS-ben folyamatosan értesítést kaphatnak.

A FŐGÁZ Kártya igénylése egyszerű, a hitelkártyához nincs szükség bankszámlanyitásra!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A FŐGÁZ Kártyát a FŐGÁZ ügyfélszolgálatain és a Budapest Bank fiókhálózatán keresztül igényelhetik a gázszolgáltató fogyasztói. A rendelkezésre álló hitelkeret személyre szabott, összege: 100.000,- Ft - 1.000.000,- Ft között lehetséges.

A FŐGÁZ Kártya kibocsátója a Budapest Bank NyRt. A FŐGÁZ Zrt. a Bank pénzügyi ügynöke.
A FŐGÁZ Kártya hitelkártya. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja. Az itt közzétett THM 500.000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé Az egyedi THM mértéke a jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.

Címkék:
fogaz,