A Tesco párbajra hívta a bankokat

Pénzcentrum2009. május 26. 05:38

A Tesco lakossági finanszírozással foglalkozó üzletága immár a brit hitelkártya szolgáltatók 8. legnagyobb szereplőjévé nőtte ki magát. Továbbra is a hipermarket fő célkitűzései közé tartozik a lehető legnagyobb szelet megszerezése a hitelkártya üzletág tortájából.

A legújabb ajánlatuk méltán sorolható a "felhívás keringőre" kategóriába, mivel a Tesco Clubcard (a magyarországi Tesco Vásárlókártya megfelelője) konstrukciótól függően akár az első 6-tól 12 hónapig terjedő időszakra 0 %-os hitelkamat mellett igényelhető.

Az ajánlat csak az új igénylésekre vonatkozik a kamatmentes időszak az első vásárlás dátumával veszi kezdetét. Az egyébként 2 %-os tranzakciós díj az első 6 hónapban szintén nem kerül felszámításra, ami még versenyképesebbé teszi a konstrukciót.

Ezekkel a kondíciókkal a Tesco hitelkártya a legnagyobb pénzügyi szolgáltatókkal is felveszi a versenyt, ugyanakkor a versenytársakat is díjak és költségek mérséklésére ösztönzi. Meg kell említeni, hogy minden 4 fontnyi (1300 forintnyi) vásárlás után a kártyán 5 pontot írnak jóvá, amit később vételár kedvezmény formájában vehet majd igénybe a vásárló.

Tesco Vásárlókártya Magyarországon

A Tesco Vásárlókártya - mint a hitelkártyák többsége - napjaink egyik korszerű, kényelmes és készpénzkímélő fizetőeszköze. A vásárlókártyán típustól függően egy 150 ezer és 700 ezer forint között meghatározott hitelkeret áll az igénylők rendelkezésére, mely igény szerint felhasználható.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A kártyával egész évben 1 %-os vételár kedvezmény vehető igénybe az ország minden Tesco áruházában. A kedvezmény csak a terhelést követően kerül jóváírásra, amely a következő havi egyenlegértesítőn jelenik meg. Az akció a benzinkutakon nem vehető igénybe. A kártyákhoz tartozó THM (500 ezer forint és 1 éves futamidő figyelembe vételével) 37,91%-43,95 %. 2009.06.30-ig hétvégenként 2 % kedvezményt kapnak a vásárlókártyával fizetők.

A hitelkeret felhasznált része a hirdetményben meghatározott feltételek teljesülése esetén akár 45 napig kamatmentes lehet. Amennyiben az ügyfél a vásárlást követő első esedékességig a teljes felhasznált kölcsönösszeget visszafizeti, úgy nem számítanak fel kamatot a vásárlás összegére. Az egyösszegű visszafizetés elmaradása esetén a kártyabirtokos a továbbiakban a szerződés szerinti havi törlesztési esedékesség és a meghirdetett kamatfeltételek alapján tartozik megfizetni tartozását.

Kondíciók:
Dombornyomás nélküli hitelkártya
Dombornyomott hitelkártya
Tesco elektronikus hitelkártya

Címkék: