Olcsó, kényelmes és környezetbarát. Mi az? + videó

Pénzcentrum2011. december 16. 17:32

Olcsó, kényelmes és még a környezetet is védi. Kevés ilyen, a tudatos fogyasztók számára vonzó pénzügyi termék akad a piacon. A papírhalmok nélkül is működő, de a hagyományos biztosítással egyenértékű védelmet biztosító online biztosítás kétségkívül ilyen.

A hagyományos módon valamint az online kötött biztosítások védelme között nincsen különbség - hangsúlyozta kérdésünkre Horváth Andrea, az Allianz Hungária Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese. A biztosítási szolgáltatás ugyanis független attól a csatornától, ahol azt megkötötték. Óriási különbség azonban a tapasztalatok szerint, hogy azok a vásárlók kötnek elsősorban online biztosítást, akik tudatosak a pénzügyeikben és ügyelnek a környezetükre is.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Az online biztosítási termékek esetében ugyanis a kommunikáció teljesen elektronikus úton történik, a kötvényt elektronikusan kapjuk, kárbejelentést így tehetünk, így tájékozódhatunk a kárrendezésről, minden iratot így igényelhetünk. Ha további dokumentumokra lenne szükség, akkor azokat is így igényelheti tőlünk a biztosító. Online biztosítással tehát ügyelünk a környezetünkre és amellett még egy kényelmesebb szolgáltatást veszünk igénybe ugyanolyan biztosítási védelem mellett.

Címkék: