Kötelező okostelefonon: olcsó árakat, gyorsaságot és kényelmet ígér az UNIQA

Pénzcentrum2010. november 2. 11:52

A tavalyi gépjármű-felelősségbiztosítási kampány egyik befutója az UNIQA az éves átlagdíjak további csökkenését valamint jelentős díjkedvezményeket ígér régi és új ügyfelei számára a 2011-es KGFB szezonban is. Az idei évtől okostelefonon keresztül is kalkulálhatóak a kgfb díjak és szerződéskötésre is lehetőség van az erre alkalmas készülékek segítségével.

"A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási stratégiánk helyességét igazolja, hogy a harmadik legnagyobb gépjármű-biztosítóként a tavalyi kampányt megnyertük, több mint 100 ezerrel több szerződéssel bírunk, mint 2010 átszerződési időszak előtt" - mondta Othmar Michl az UNIQA vezérigazgatója. Elmondása szerint idén is a jó árakra, a régi és új kedvezményekre és a kárrendezés gyorsaságára helyezik a hangsúlyt. Prognózisa szerint az idén a törvényi változások hatására a korábbiaknál is erőteljesebb kampányra számít az UNIQA.

Az ügyfelek mintegy 70%-ának fog kevesebbe kerülni a kötelezője. 2011-ben átlagosan 25%-os díjcsökkenésre számíthatnak azok az ügyfelek, akik kötelezőjük mellé casco biztosítást is kötnek. Számos régi kedvezmény mellett újakat is igénybe vehetnek az ügyfelek. Ilyen például az e-kommunikációs kedvezmény, mellyel 3%-ot spórolhat a szerződéskötő.

"A verseny erősödésével egyre inkább fontos a gyorsaság és a kényelem" - mondta Frank Pölcz az UNIQA IT-területvezetője. Az új igények kielégítésére jött létre az online szerződő ügyfeleknek a webszerviz ami most már okostlefonon is elérhető, ezzel nagymértékben gyorsabbá válhat a szerződés-feldolgozás és a kötvényesítés. A kötvényeket ezentúl már elektronikus levélben is kézhez kaphatják az ügyfelek.

 

Címkék:
KGFB,