CIB rendkívüli közlemény! 5000 forintot érhet

Pénzcentrum2009. november 16. 15:32

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás hosszabbított nyitva tartás mellett a CIB Bankban A CIB Bank valamennyi bankfiókjában elérhetővé tette a biztosítási lehetőségek széles skáláját, első lépésként a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást, valamint a CASCO megkötésének lehetőségét. A nagy érdeklődésre való tekintettel - az ügyfelek kényelmét szem előtt tartva - a CIB Bank meghosszabbította nyitvatartási idejét, így segítve azoknak, akik munkaidőben, munkanapon nem tudnak erre időt szakítani.

Országos fiókhálózatának minden egységében novemberben minden hétköznap reggel 8 órától este 6-ig, szombatonként pedig kizárólag a gépjármű biztosítást váltani szándékozó ügyfeleket rendkívüli nyitva tartással várja.

Valamennyi CIB bankfiókban - a CIB biztosítási alkusz cége, a CIB Alkusz közreműködésével - egyre több addicionális szolgáltatás is igényelhető, így például a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás valamint a CASCO.

A CIB Biztosítási Alkusz szolgáltatásainak igénybevétele nem jár semmiféle extra költséggel az ügyfél számára. Sőt, mindazok, akik a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat a CIB Biztosítási Alkuszon keresztül kötik, és a biztosítás díját CIB lakossági folyószámláról fizetik - csoportos beszedési megbízással vagy állandó átutalási megbízással -, azok egyszeri 5 000 forint összegű jóváírásban részesülnek.

A szolgáltatás a CIB Alkusz honlapján, a CIB24 nonstop telefonos ügyfélszolgálatán, valamint a bankfiókban is elérhető.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Ilyen lesz az új CIB.hu! Kiszivárogtak az első képek

Címkék: