Járai és a túladagolás: egy lóval beszélget a volt jegybankelnök - exkluzív képek

Pénzcentrum2009. május 27. 14:02

Különleges képekhez jutott a Pénzcentrum. A CIG Közép-európai Biztosító Zrt. sajtótájékoztatójának egyik brosúráján olyan képek láthatók, melyeken nem kisebb nevek, mint Járai Zsigmond - az Orbán-kormány pénzügyminisztere, volt jegybankelnök, a CIG a Felügyelő Bizottságának elnöke - és Overdose, a magyar csodaló beszélgetnek.

A kiadvány egyébként nem csak ezért érdekes, hanem azért is, mert maga Overdose nyilatkozik a szerkesztőknek.

Elismerően szól a CIG Közép-európai Biztosító Zrt vezetőiről, akik meglátogatták őt: "Igen, egy komoly biztosító vezetői, akik azon törik a fejüket, hogyan érezhetném magam minél nagyobb biztonságban. Tudja, sokat utazom, és Rómában is alig győztem kerülgetni a gyepen lévő gödröket. S így nekem is jobb istállóra telik belőle" - mondta a magyar csodaló.

Mint azt megtudtuk, Horváth Béla, a CIG Közép-európai Biztosító vezérigazgatója és Járai Zsigmond, a Felügyelő Bizottság elnöke még februárban az alagi istállóban látogatta meg Overdose-t, közölni vele az örömhírt, miszerint támogatni fogják külföldi futásait.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A CIG -és terméke a Pannónia életbiztosítás- honlapjának linkje egyébként szerepel Overdose hivatalos honlapján is. Horváth Béla vezérigazgató a fent említett kiadványban elmondta, a versenyló szakmai stábját kiválónak tartják, a CIG feladata pedig a nyugodt háttér biztosítása. Cserébe Overdose fogja felhívni az ország figyelmét a Pannónia Biztosításra.

 

Címkék: