16 °C Budapest
Új élelmiszerbolt nyílt Budapesten: ebben lesz más, mint a többi áruház

Új élelmiszerbolt nyílt Budapesten: ebben lesz más, mint a többi áruház

2023. május 25. 14:13

Kényelmes vásárlási lehetőséget és a SPAR to Go egységnek köszönhetően meleg ételeket, szendvicseket, desszerteket is kínál vásárlóinak a most Budapesten átadott Fehérvári úti áruházában a hazai üzletlánc. A beruházás több mint 300 millió forintba került és 20 új dolgozónak biztosít munkalehetőséget - közölte a SPAR Magyarország.

„A vásárlók minőségi kiszolgálását és a környezeti terhelés csökkentését egyaránt szem előtt tartjuk, amikor egy új áruházat építünk, vagy egy régit felújítunk. A SPAR Magyarország üzleteinek létrehozása és modernizálása során folyamatosan törekszünk az energiatakarékos eszközök beépítésére, a világítási és hűtés-fűtési rendszerek korszerűsítésének eredményeként pedig csökkentjük a villamosenergia-felhasználásból eredő fogyasztást. Ezeket nemcsak a nagy alapterületű hipermarketeinkben, hanem az olyan, családiasabb hangulatú, kisebb üzleteinkben is tudatosan betervezzük, mint amilyen a most elkészült Fehérvári úti áruházunk. Vállalatunk fejlesztési programja révén itt is korszerű, jól áttekinthető környezetben mutathatjuk be széles, s a speciális fogyasztói elvárásoknak is megfelelő, egyre bővülő termékválasztékunkat, amelyben hangsúlyos szerepet kapnak a friss, kényelmi és egészségtudatos élelmiszerek” – mondta Maczelka Márk, a cég kommunikációs vezetője.

A több mint háromszázmillió forintos beruházásból megépült, 20 dolgozónak munkát biztosító, 252 m2 alapterületű üzlet belső tere modern üzletbútorokkal került berendezésre. Az üzletben önkiszolgáló kasszák segítik a gyorsabb bevásárlást. Az új szupermarket mellett 126 m2 alapterületen SPAR to Go egység is helyet kapott, ahol széles választékban meleg ételek, szendvicsek, desszertek és kávé vásárlására van lehetőség. A legmodernebb kialakítású pultokba telepített melegen tartók, hűtővitrinek, önkiszolgáló kávégépek mind a vásárlók kényelmét szolgálják, akik így a lehető legfrissebb kényelmi ételekhez, forró italokhoz juthatnak hozzá helyben fogyasztásra, vagy elvitelre.

A legújabb szupermarket-boltberendezési koncepció szerint az árucsoportok elrendezésével könnyen áttekinthető, vásárlóbarát terek alakultak ki, így ebben a viszonylag kisebb boltméretben is széles körű kínálattal várja vevőit az áruház. A bejáratnál a zöldségosztály fogadja a belépőket, amely kényelmi termékekkel feltöltött hűtővel és önkiszolgáló narancsfacsaróval egészült ki. Tovább haladva a pékség és a csemege kiszolgálópult következik: a pékáru adagolók hátulról tölthetőek, s áttekinthető, látványos árukihelyezés jellemzi őket. A kiszolgálópult közvetlen közelében kapott helyet a csomagolt friss csemege és húsféléket kínáló hűtőbútor-sor és a tejtermék osztály. Az üzlet eladótere az ergonomikus térrendezésnek és a praktikus, új bútoroknak köszönhetően átlátható, szellős és kényelmes környezetet biztosít a minőségi vásárlási élményhez.

A teljes áruház LED-világítást kapott, a hűtéstechnika és gépészet pedig hővisszanyerést használó, hőszivattyús rendszerrel működik. Mindez jelentős megtakarításokat eredményez, a rendszer ugyanis a hűtőbútorokból és hűtőkamrákból elvont hőt hasznosítja az üzlet fűtésénél, komolyabb hidegben pedig a rendszer hőszivattyús üzemmódban fűti az áruházat. Ugyanez a rendszer nyáron a klimatizálást is biztosítja. Az hűtőbútorokat ajtókkal szerelték fel, ami szintén az energiatakarékosságot segíti elő.

Az áruház elérhetősége és nyitvatartása:

1119 Budapest, Fehérvári út 97-99.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

H-P: 6:30-21:00

Szo-V: 7:00-18:00

Címlapkép: SPAR Magyarország

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 4. szombat
Mónika, Flórián
18. hét
Május 4.
A tűzoltók napja
Május 4.
Star Wars Nap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem