Az Orsay még a koronavírus miatt zárta be magyarországi boltjait, de most újra megpróbálkoznak a nyitással.
Szaloncukor téren a mennyiségi vásárlók mellett egyre jelentősebbek a minőségi vásárlók - írja a Világgazdaság.
A lap szaluncukormustrája kiderítette, hogy a hagyományos kókuszos, zselés, vajkaramellás és marcipános szaloncukrok mellett idén már a prémium kategóriás gyártók sós-karamellás vagy tökmagos ízvilágát is megtalálhatjuk a kínálatban.
És az is látszik a számokból, hogy a mennyiségi vásárlások mellett egyre jelentősebbek a minőségi vásárlások. Ezt támasztja alá, hogy mennyiségben és értékben is jelentős a növekedés a prémium termékek esetében, melyek mellőzik a mesterséges adalékok és ízfokozók használatát.
A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.
Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.
Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.
Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.
-
Vállalkoznál, de nem tudod, hogyan kell? Jelentkezz a Delfinek között programra!
Pitcheld vállalkozásod a GEN Z Fest-en, ahol mentoraink segítségével lendülhetsz túl a problémákon.
- Az ügy, amelyet Joe Biden és Donald Trump is bevett a kampányába
- A magyar bírói fizetések emeléséért küzd az Európai Bírói Egyesület
- A Budapesti Metropolitan Egyetem összefogott az Arizonai Állami Egyetemmel
- Szakértő: a Fed függetlenségének korlátozása súlyos piaci következményekkel járna
- Nagy Márton: kell a kínai kapcsolat Magyarországnak
- Leírhatatlan szörnyűségek sorát művelte barátnőjével - 8 év fegyház várhat B. Istvánra