21 °C Budapest

Durva! Így bünteti a Burger King a hibázókat + videó!

2009. szeptember 10. 16:58

Vicceskedő videóval és plakátkampánnyal hirdeti legújabb akcióját a Burger King. A sztori szerint Ernőnek, az étteremlánc dolgozójának büntetésből kell a reklámban szerepelnie.


"Üdv! Ernő vagyok, a Burger King dolgozója, és elszámoltam a legújabb menü árát, ezért kevesebbe kerül, mint kellene. Nem rúgtak ki, de csökkenteni kellett a költségeket (...) ezért most nincs reklám, vagyis én vagyok (...) a reklám, mert én szúrtam el." -hangzik a gyorsétterem-lánc legújabb hirdetése. (A hosszabb videóért kattints ide!


A reklám szerint Ernőnek köszönhetjük a Burger King legújabb menüjét: sajtburger + kis burgonya + kis üdítő = 499 forint. Az étteremlánc a meglehetősen kedvező árral vélhetően a korábban sikeres "Skót ajánlatra" szeretne rálicitálni. Abban ugyanis egy szendvicset (hamburger, sajtburger, vagy hot chilli burger) és egy kiegészítőt (kis üdítő, hagymakarika, vagy kis burgonya) válogathatunk össze 350 forintért. Az Ernő menü tehát 149 forinttal kerül többe (egyébként a szénsavas ital 230 forint lenne), ezért egy kis üdítőt kaphatunk.

Fotó: burgerking.hu


A Pénzcentrum információi szerint eddig bejött a Burger King húzása, hiszen amióta létezik az Ernő menü (szeptember elsején vezették be), kimondottan sokan keresik a drágább újdonságot. Úgy tudjuk, van olyan étterem, ahol ötödére esett vissza a korábbi akciós kedvenc Skót menü forgalma.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


Közben a hamburgerlánc egyik nagy konkurense, a KFC is akcióval erősít. A csirkehúsra specializálódott éttermekben 390 forintért kínálnak "B smart" ("légy okos") menüket, melyek 4 féle húsos étel (például szendvics vagy csirkecomb) és sült burgonya kombinációját tartalmazzák.

Fotó: kfc.co.hu

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 18. szombat
Erik, Alexandra
20. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem