22 °C Budapest

Bővülő kedvezmények a kkv-nak

Pénzcentrum
2008. augusztus 11. 11:21

Tovább folytatja Magyarországon egyedülálló kezdeményezését a Raiffeisen Bank kis- és középvállalati (KKV) ügyfelei számára. A pénzintézet azon túl, hogy széles körű szolgáltatást nyújt több mint 40.000 kis- és középvállalkozásnak, a bankok közül az elsők között biztosítja Raiffeisen Üzlettárs szolgáltatásának keretében KKV ügyfeleinek a partnerei által nyújtott szolgáltatásokat jelentős kedvezménnyel. A program célja, hogy a pénzintézet KKV-s ügyfelei számára hatékony megoldásokat kínáljon, illetve a felkínált szolgáltatásokkal költségmegtakarításokat biztosítson számukra.

Az ajánlatok közül az első a sorban a Saldo Pénzügyi Tanácsadó Zrt. Komplex szolgáltatási csomagja volt, amelyet 100 ezer forintos kedvezménnyel vehettek igénybe azok a kkv ügyfelek, amelyek kevesebb problémával kívántak számolni a cégüket érintő adózási, számviteli vagy éppen munkaügyi kérdések esetében.

A program második ajánlata a vállalati ügyfelek szakmai tájékozódását kívánja elősegíteni, azzal, hogy a kis- és középvállalkozásoknak szóló Haszon magazin előfizetői díjából augusztus 15-ig a Raiffeisen Bank KKV ügyfelei most 33%-os kedvezményben részesülhetnek. A bank vállalati ügyfeleinek az ajánlatokkal kapcsolatos megrendelési szándékukat minden esetben elegendő egy elektronikus levélben jelezniük.

"Természetesen arra is törekedtünk és törekedni is fogunk - mondta Laincsek János, a Raiffeisen Bank kkv területének vezetője -, hogy az elért kedvezmények mértéke ne csak formális legyen, hanem valóban egy komoly értékkel bíró plusz-szolgáltatással segítsük vállalati ügyfeleink további fejlődését. Fontos megemlíteni, hogy ez a kezdeményezésünk nem eseti jellegű, hiszen több hasonló ajánlattal kívánunk előrukkolni a közeljövőben.

Jelen pillanatban is tárgyalásban állunk több olyan terület hazai reprezentánsával, amelyek valódi értéket jelentenek a kkv-k részére; gondolok itt többek között a számítástechnika, a telekommunikáció vagy éppen a gépek- és gépkocsi-beszerzések területére. A BellResearch nemrégiben elvégzett országosan reprezentatív kutatási adatai azt mutatják, hogy a hazai bankok céges ügyfelei közül a mi vállalati ügyfeleink kiemelten elégedettek banki szolgáltatójukkal. Ezt az ügyfélelégedettséget nemcsak megtartani, hanem növelni is szeretnénk a jövőben, és ezért az előbbiekben részletezett plusz szolgáltatásokon kívül természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy vállalati ügyfeleink cégre szabott, egyedi hitel- és megtakarítási ajánlatokat kapjanak akár a bankfiókjainkban, akár a www.raiffeisen.hu/uzlettars internetes oldalon."

NEKED AJÁNLJUK
Brutál nyereséget jelentett a Hell Energy

2023-ban 15 milliárd 468 millió forintnyi nyereséget termelt a Hell Energy Magyarország Kft., ami majdnem 2,5 milliárddal magasabb, mint az egy évvel korábbi eredmény.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem