18 °C Budapest

Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.01.31)

2018. január 31. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2018.01.31).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2018.01.31).

36 órás előrejelzés

Szerdán napközben változóan felhős időre számíthatunk, hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, csapadék nem valószínű. Reggel az ország keleti, északkeleti részén nagy területen fog fagyni. Napközben az időnként megélénkülő délies szélben délután 4-12 fokra készülhetünk, északkeleten lesz hidegebb.

Csütörtökön északon borongós, főként délutántól esős idő várható, délebbre változóan-erősen felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütéssel. A sokfelé élénk, helyenként erős délnyugati szélben délután 7-15 fok valószínű.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán csapadék nem valószínű, hosszabb-rövidebb napos időszakokra számíthatunk, így a napos tájakon vezetés közben érdemes lesz napszemüveget viselni. Többfelé feltámadhat a délies szél, ami csökkentheti a menetstabilitást. Reggel néhol köd, pára okozhat korlátozott látási viszonyokat. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán frontmentes időre készülhetünk, a hosszabb-rövidebb napos időszakok pozitív hatással lehetnek közérzetünkre, hangulatunkra. Az enyhe téli időben az időjárásra különösen érzékenyeknél jelentkezhet tompaság, fáradékonyság, az átmenetileg szeles időben enyhe fejfájás. Az influenzajárvány és a kórokozók terjedése azonban gyengítheti immunrendszerünket, növekszik a megfázásveszély. Továbbra is ajánlott a vitamindús ételek és meleg tea fogyasztása, javasolt a réteges öltözködés.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 25. szombat
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm