Nem akarnak perc alapú adót a szolgáltatók

2012. április 25., szerda 9:32

Több távközlési vállalat is próbálja elérni a kormánynál, hogy forgalomalapú díjazás helyett inkább előfizetésenként vesse ki a tervezett telefonadót. Ez jelentősen megkönnyítené az elszámolást, hiszen csak meg kell számolni az előfizetéseket, és számot meg kell szorozni egy másikkal, az adó mértékével.

Ez a cikk 90 napnál régebbi

Olvasása csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges.
A regisztráció ingyenes.


Login név:
Jelszó:

Visszamegyek vagy
nagyontamas, 2012. április 26., csütörtök 17:18

Egyezzenek meg az IMF-el mindjárt drasztikusan csökkennek az államkötvények kamatai, évi 100-200 milliárd kiadás maradna el, szüntessék meg a gazdagok adótámogatását, állítsák vissza a progresszív adózást 500 milliárd + bevétel.
Már nincs is szükség az idióta újabb adóikra!

Válasz erre | Előzmény

proli666, 2012. április 26., csütörtök 10:04

Ezt sürgősen felejtsék el.Mert úgy a keveset telefonálók nagyon rá fizetnének mert a "t" kormányunk 150 -200 perces átlaggal számol.És amilyen kapzsi még pofátlanul ténylegesen meg dobná a számlát 400 Ft.Én egy évbe nem telefonálok 200 percet és hozzám hasonló még több százezer nyugdíjas sem beszél többet.A szolgáltatónak egy számítógépes programmal többet kell el készíteni,hogy kiszolgálja az államot ez nem akkora költség.

Válasz erreEZT OLVASTAD MÁR?
11
22
33
44
55
A hitelkártyával hitelbe vásárolhatunk, de a bankok többsége nem számol fel kamatot a türelmi időszak alatt, ami általában 45 nap. A vásárlások alkalmával különböző jóváírásokat kaphatunk, amit később levásárolhatunk vagy csökkentik a számlák végösszegét. Ha hitelkártyával vásárolunk...
További fogalmak
Sajátítsa el a pénzügyi siker alapelveit, tanulja meg a célkitűzés művészetét.

Szerencsejátékok