Felejtsd el a mobiltöltőt! Jön a kábel nélküli élet

2012. május 9., szerda 11:17

Újabb lendületet kaphatnak azok a fejlesztések, amelyek lehetővé teszik, hogy vezeték nélkül töltsük fel mobiltelefonunk, laptopunk akkumulátorát.

Ez a cikk 90 napnál régebbi

Olvasása csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges.
A regisztráció ingyenes.


Login név:
Jelszó:

Visszamegyek vagy

balu1, 2012. május 9., szerda 22:40

"Aztán egészségügyileg biztosan nagyon jót tesz az ilyen. sugároz a mobil, a wifi most meg még a töltők is."

Éppen ez jutott nekem is eszembe. Az energiát ugyanúgy elnyeli a mi vízzel és sóval dús szervezetünk is. Még jó, hogy nem költöztetnek minket egy mikrosütő belsejébe. Ott biztos elég nagy lenne a térerő.

..aztán ha idővel bebizonyosodik, hogy tényleg káros az elektromágneses sugárzás ilyen, viszonylag kis energiája is akkor majd lehet új nézőpontból tekinteni a rádiófrekvenciával telesugárzott környezetünkre.

Válasz erre | Előzmény

turannos, 2012. május 9., szerda 20:05

A fogkefe töltőm is így működik, ha rajta van a töltőn, ha nincs 5 w/óra a fogyasztása! Ez óriási pazarlás a régi töltőkhöz viszonyítva. Én inkább nem kérek ezekből a rossz hatásfokú töltőkből. Ha lehet választani, inkább a takarékosabb hagyományos. Nem beszélve az elektroszmogról, abból sem kérek köszönöm. Nálam wi-fi sincs, hanem vezeték, mert sokkal kevesebbet fogyaszt.

Válasz erre | Előzmény

Tibor78, 2012. május 9., szerda 13:40

Aztán egészségügyileg biztosan nagyon jót tesz az ilyen. sugároz a mobil, a wifi most meg még a töltők is. Lehetőleg a feje mellé tegye mindenki, mert úgy még jobban lehet tesztelni, hogy árt-e. Majd megoldják egyébként okosba, megrendelnek olyan tanulmányokat, amik bebizonyítják hogy egyáltalán nem károsak, mert a fehér egerek nem haltak bele (azonnal) és kész.

Válasz erreEZT OLVASTAD MÁR?
11
22
33
44
55
Bizonyos befektetési termékeknél a vállalkozás által vállalt/garantált minimum hozam....
További fogalmak

Szerencsejátékok