Young woman holding valentine day gift box

Nincs még minden veszve: itt vannak az utolsó pillanatos ajándékok Valentin-napra

2022. február 14. 18:02

Bár a szerelmesek napját egyre inkább ünnepeljük hazánkban is, a tél végi fáradtság idején könnyen előfordulhat, hogy éppen most jöttél rá: ma van Valentin-nap. A Google segítségül összegyűjtött néhány tippet az utolsó előtti pillanatra, hogy meglephesd azt, akit szeretsz.

Már az előző héten elkezdődött a készülődés a Valentin-napra és ahogy mindig, idén is megugrottak az év legromantikusabb napjához kapcsolódó keresések a Google Keresőben. Az adatokból az is kiderül, hogy a tavalyi évhez hasonlóan az előző 7 nap legnépszerűbb, Magyarországról indított Valentin-nappal kapcsolatos keresései között az ajándék vezetett, de sokan filmötleteket, szálláshelyet, étterem javaslatokat kerestek - mindenki a szeretteire gondolva böngészi a keresőt.

A keresési trendek jól rámutatnak, sokak készülnek jóval előre a napra, amikor a szerelmet ünnepeljük, azonban annak, aki mégis elfelejtette volna, a cég néhány tippet állított össze az utolsó pillanatra. A Google Arts & Culture különleges összeállítást készített Valentin-napra, amelynek hála egy szórakoztató és tanulságos online kiállításon keresztül vehettek leckéket közösen a szerelemről, a Street View segítségével pedig virtuális utazáson vehettek részt a világ olyan romantikus helyeire, mint az Eiffel-torony, a Taj Mahal vagy a Sóhajok hídja. A másik kiállításában sorra vehetitek a művészettörténelem leghíresebb csókjait, vagy akár azt is végigkövethetitek, hogyan változott a Valentin-napi üdvözlőkártyák története.

Ha pedig üdvözlőkártyák, a kiállítás jó inspiráció lehet egy saját digitális kártya elkészítéséhez a Google Slides-ban. Ez egy kifejezetten hasznos lehetőség, ha a Valentin-napot éppen nem tudod együtt tölteni a szeretteddel. Egy olyan digitális diavetítés, amely tele van fényképekkel, videókkal és jegyzetekkel, nemcsak személyes ajándék, de könnyen és gyorsan összeállítható. Játékos hangulatban szeretitek tölteni az ünnepet? Egy személyre szabott kvíznél nincs is szórakoztatóbb. A Google Űrlapok segítségével könnyen elkészítheted saját kvízed és akár képeket is hozzáadhatsz. Ha pedig mind a ketten készítetek egymásnak egy kvízt, még szórakoztatóbb lesz a játék.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 2. csütörtök
Zsigmond
18. hét
Május 2.
Jelszó világnap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem