8 °C Budapest

Kiderült, miért nem bukott le évekig Lagzi Lajcsi

2015. december 31. 14:04

Mi mással is búcsúzhatnánk az idei évtől, mint 2015 legolvasottabb cikkeinek toplistájával. Volt minden, mi szem szájnak ingere, kezdve Medveczky Ilona nyugdíjától, a júniustól elérhető CSOK-on át, egészen Lagzi Lajcsi közműbotrányáig. Ha lemaradtatok volna, most pótolhatjátok a top 10-et. A cikkek elolvasásához többnyire regisztráció szükséges; nem kell azonban megijedni, ez teljesen ingyenes.

10. Itt a titkos út a Balatonról: nem kell a dugóban szívnod hazafele

Anyári csúcsszezonban írtunk a"titkos" útról, ami rengeteg magyar autósnak jelenthet az m7-es helyett alternatívát a Balaton és Budapest között. Habár az útvonal anyira azértnem is titkos, de mégis sokan vannak, akik nem ismerik, vagy egyszerűen megfeledkeznek róla. Viktor kollégánknak pedig ezúton is üzenjük, rajta kívül több mint 98,5 ezren voltak kíváncsiak a TITKOS útra, ami nemcsak stresszmentes, de még GYÖNYÖRŰ is. Ha kíváncsi vagy atitkos útra Te is, KATTINTS IDE!

9. Kiderült: ennyi a nyugdíja Medveczky Ilonának

Elkeseríti Magyarország jelenlegi helyzete, ezért, ha nem muszáj, ki sem teszi a lábát az utcára Medveczky Ilona - írtuk még április elején. A művésznő többek között az alacsony nyugdíjáról is panaszkodott, igaz meglepően visszafogottan:

Egész pontosan 67 800 forint a nyugdíjam, de én ne panaszkodjak, amíg van fedél a fejem felett, és van mit ennem, amit ingyen küld egy ételfutár-szolgálat. Én nagyon spórolós vagyok, mindig is az voltam, addig nyújtózkodom, ameddig a takaróm ér.

Valószínűleg nem oldja meg majd a művésznő - ésmegannyi magyar kisnyugdíjas - gondjait, de talán némi gyógyírt jelent, hogy 2016 is nyugdíjemeléssel indul - erről ITT OLVASHATSZ. Ha pedig Medveczky Ilona életéről tudnál meg többet, KATTINTS IDE!

8. Sokat bukhatsz, ha neked is tavaly utalták a decemberi fizetést

Majdnem egy éve foglalkoztunk azzal az aprófigyelmetlenséggel, amit a Klebersberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) követettel.Történt ugyanis, hogy a pedagógusok tavaly decemberi bérét még 2014-ben átutalták, így plusz bankköltséget teremtettek a munkavállalóknak. Egyes bankszámlacsomagok esetében ugyanis a kedvezményes havidíj feltétele, hogy adott hónapban érkezzen munkabér vagy jóváírás a számlára. Arról ugyan nem tudunk, hogy a KLIK idén hogyan járt el, de mivel sok cég is még decemberben utalni szokott, így hamarosan foglalkozunk majd a témával. Addig is KATTINTS IDE és olvasd el tavalyi cikkünket.

7. Figyelem! Nagyon fontos változás jön az Ötöslottón

Magyarország kedvenc szerencsejáték az Ötöslottó, így az sem véletlen, hogy majdnem 105ezer olvasótérdekelt, hogy márciusban a Magyar Televízió műsorstrukturájának változása miatt a SzerencseSzombat és a Szerencse Híradó műsorok új csatornára kerültek. Ha esetleg lemaradtál volna róla, IDE KATTINTS a részletekért.

6. Ilyen egyszerűen nyúlják le a PIN kódodat az ATM-nél, pillanatok alatt

A brit rendőrség mutatott be idén egy rendkívűl egyszerű, de annál hatásosabb bankkártyás csalást. Mivel az ilyen trükkök nagyon hamar terjednek, így mi is fontosnak tartottuk felhívni a magyar bankkártyatulajdonosok figyelmét a helyzetre. Ha kíváncsi vagy a részletekre, és a Pénzcentrum biztonsági tanácsaira, akkor KATTINTS IDE!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

5. Milliókat kaphatnak ajándékba júliustól a magyar családok

Ahogy most a CSOK 2.0, úgy az idén elindult sima CSOK is rengeteg embert érdekelt. Az igénylés pontos részleteivel foglalkozó áprilisi - tehát még a hatályalépés előtti - elemzésünket közel 130 ezren olvasták. IDE KATTINTVA ezt most te is megteheted, ha pedig a frissen bejelentett CSOK 2.0-ról érdeklődnél, akkor cikkeinket ITT TALÁLOD összegyűjtve.

4. Ezért nem bukott le évekig Lagzi Lajcsi

Nem nagy túlzás kijelenteni, hogy az év legnagyobb bulvárhíre Lagzi Lajcsi áram- és gázlopásos ügye volt. A Pénzcentrum ráadásul annak is utána járt, mi vezetett a lebukáshoz. Azt ugyanis tudni kell, hogy a hazai szolgáltatók tapasztalatai azt mutatják, idehaza sokan sportot űznek az illetéktelen vételezésből, de csak nagyon kevesen végzik közülük börtönben. Cikkünket eddig 135,5 ezren olvasták, ha kíváncsi vagy Te is a részletekre, akkor KATTINTS IDE!

3. TOP 9: ezért büntet az új szupertraffipax - itt a lista

Közel 170 ezer autóst érdekelt, mit tudnak az idei évben országszerte - összesen 160 darab - felszerelt szupertraffipaxok. Ha lemaradtál volna arról, hogy a gyorshajtás mellett mi mindent látnak még ezek az eszközök, KATTINTS IDE!

2. A leggazdagabb magyar luxusélete: a milliárdos Gattyán fotói

Nincs mit csodálkozni azon, hogy a képzeletbeli dobogó második fokára egy olyan cikk került, amelyben a magyar milliárdos mindennapjaiba tekinthettek be olvasóink. Ha Te sem maradnál le Gattyán fotóiról, KATTINTS IDE!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
által megosztott bejegyzés,

1. Gigabírság: ismeretlen tábla szedi áldozatait az autópályákon

Alig néhány napja számoltunk be arról, hogy javában zajlik a szabálytalankodó autósok határokon átnyúló felelősségre vonása: az osztrákok például sorra küldik a fizetési felszólításokat a magyar autósoknak. Ráadásul néha olyan jelzőtábla figyelmen kívül hagyása miatt is, amit idehaza sok autós nem is ismer. Ha Te sem tudod, mit jelent például az IG-L jelzés, vagy kíváncsi vagy mire ugranak az alpesi ország rendőrei, akkor KATTINTS és olvasd el cikkünket a témában, amelyre már közel 180 ezren voltak kíváncsiak.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
hrdoktor  |  2024.04.09 12:06
„A nem az új igen” – olvashatjuk cikkek tucatjaiban. Nézzük, miért több ez, mint egy divatos életmód...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
coachco  |  2024.03.03 12:47
Most belegondolva abba, a Föld, föld...! című könyve után, hogy Márai távozása és az én ifjúkorom kö...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm