Fábry emberei reklámozzák az OTP-t - videó!

2009. április 21. 11:30

Tavaszi lakás- és szabad felhasználású jelzáloghitel és lakáslízing akciót hirdet az OTP Bank, melynek reklámozásában az Esti Showderből ismert humoristák is részt vesznek. 

"A költözés többé nem duma!"  

Az akció időtartama 2009. április 20-tól 2009. május 31-ig tart, az akció keretében bármilyen forint, vagy euró alapú lakás- és jelzálog típusú hitelt, illetve lakáslízinget kedvező induló költséggel lehet igényelni. 

Az igényelt termékeknél egy ingatlanfedezet esetén nem kell megfizetni a hitelbiztosítéki értékmegállapítási díjat, továbbá a bank a hitelek mellé most energiatakarékos izzókészletet ad ajándékba. 

A reklámfilmekért kattintson a nemduma.hu oldalra!

Az OTP Bank új szolgáltatásaként garanciát vállal a hiteligénylés beadása és az ügyfél számára biztosított szerződéskötési időpont között eltelt időre, a hitelfelvevők kétféle  garantált határidő közül választhatnak. 

• Szabadfelhasználású jelzáloghitel-szerződését a gyors banki döntést követően már a hiteligénylés beadását követő 3. munkanapon garantáltan aláírhatja, amennyiben a MÁRIS gyorsított ügyintézést választja.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

• STANDARD PLUSZ gyorsított ügyintézés esetén pedig deviza-, lakás- vagy szabadfelhasználású jelzáloghitelének banki szerződését legkésőbb az igénybeadást követő 7. munkanapon garantáltan aláírhatja .

A gyorsított ügyintézés választható, a gyorsasági díj befizetése mindkét esetben csak folyósításkor esedékes. A normál ügymenet  választása díjmentes.

Ajándék energiatakarékos izzókészlet

Az ajándék izzócsomag a fiókban történő szerződéskötéskor kerül átadásra, a 2009. április 20. - május 31. között befogadott forint és euró alapú lakás- és jelzálog típusú hitel, valamint lakáslízing ügyletek esetén, amennyiben a hitelbírálat eredménye pozitív és a kölcsönszerződés 2009. augusztus 31-éig létrejön.

PC BLOGGER & PODCASTER
Összkép  |  2024. május 25. 18:23
Kilencéves lett az Összkép. Köszönjük 18 ezer olvasónknak, hogy az előző születésnapunk óta időt for...
MEDIA1  |  2024. május 25. 14:51
A kormánypárti Mediaworks / KESMA megyei napilapja éppen akkor tette ingyenessé a Magyar Pétert lejá...
Buxelliott  |  2024. május 25. 10:11
A magyar piacra leselkedő veszélyes helyzetről az elemzés végén teszek említést. Addig is nézzük, ho...
Holdblog  |  2024. május 25. 08:00
Az elhúzódó gyerekkor, a végtelenbe tartó erőforrásigények vagy a követhetetlen változások felelősek...
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 26. vasárnap
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
Hősök napja
Május 26.
Szentháromság
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 25. 19:20
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem