Eladó Amerika legdrágább háza - nem tudni hány szoba van benne!

2009. március 28. 14:00

Piacra került a 2006-ban elhunyt Aaron Spelling lakóingatlana. A több, mint 100 szobás házat 150 millió dollárért árusítják: ha vevőre talál, ez lehet Amerika legdrágább magáningatlana.

A Santa Monicához tartozó Holmby Hills-en található ház méretei döbbenetesek, a belső területe nagyjából 5 250 négyzetméter, a szobák számát pedig Aaron Spelling özvegye sem tudta pontosan megmondani. "Egy csomó van belőlük. A házon sokat fejlesztettünk és igazából sosem jártam körbe és számoltam meg őket" - nyilatkozta Candy Spelling.


A francia stílusban épült kastély valóságos labirintus. Az ilyen épületektől elvárható helyiségeken túl (borospince és borkóstoló szoba, bowling-pálya, könyvtár, edzőterem) található benne egy szoba külön az ajándékok becsomagolására, valamint egy megfelelő páratartalmú helyiség a családi ezüstnek.

Az 1,8 hektáros parkban jó néhány szökőkút található, egy citrusliget, teniszpályák, két uszoda és több, mint 100 autó számára elegendő parkolóhely. A Charlie angyalait és a Beverly Hills 90210-et is jegyző TV-producer halála előtt átalakított tetőtérben egy teljes fodrászat és szépségszalon kapott helyet. A ház legnagyobb nevezetessége mégis a vetítőterem, melyben Aaron Spelling ideje nagy részét töltötte. A szoba talán az egyik legnagyobb magánkézben lévő moziterem, az ablakai automatikusan sötétednek el a maximális élmény kedvéért.


Nagyobb térképre váltás

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem