Ezek a boltok lesznek zárva március 15-én, pénteken: nem sok üzlet lesz nyitva a nemzeti ünnepen

Pénzcentrum2024. március 13. 10:15

Közeledik a március 15-i munkaszüneti nap, egyben az év első hosszú hétvégéje, ha az újévit nem számítjuk. A boltok nyitvatartását nem sokban befolyásolja az ünnepnap, a legtöbb üzlet pénteken lesz csak zárva, szombaton és vasárnap pedig a megszokott időben tartanak nyitva. A helyi kisebb üzelet nyitvatártásának változásáról online vagy a boltoknál kihelyezett tájékoztatók alapján érdemes informálódni. Mutatjuk a nagyobb boltláncok nyitvatartását a március 15-i hosszú hétvégén.

Zárva lesz az Aldi március 15-én?

Az Aldi honlapján azt közölte: "Kedves vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy üzleteink március 15-én zárva tartanak. Megértésüket köszönjük!"

Az Auchan nyitva lesz március 15-én?

Az Auchan szórólapjában azt írta: "Áruházaink 2024. március 15-én zárva tartanak."

A CBA és Príma üzletek is zárva lesznek

Akárcsak a többi üzlet.

A Lidl nyitvatartása a nemzeti ünnepen

A Lidl honlapján azt közölte: "Március 15-én, pénteken zárva tartunk! Március 16., szombattól ismét várjuk Önöket!"

A PENNY se nyit ki pénteken

A többi bolthoz hasonlóan a PENNY sem lesz nyitva március 15-én.

A Tesco is zárva lesz

A Tesco boltjai is zárva lesznek március 15-én. A további napokon a megszokott szombati és vasárnapi nyitvatartás szerint tartanak majd nyitva.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Nemcsak az élelmiszerboltok lesznek zárva, hanem számos más üzlet is, egész bevásárlóközpontok, plázák is zárva tartanak március 15-én.

Sőt, még az online szállítás is szünetelhet. A Kifli például azt írja honlapján:

Kedves Kiflis! Pénteken, a nemzeti ünnepnapon sajnos nem szolgálhatunk ki, de addig is megnövelt kapacitással és még több idősávval várunk, hogy előre bevásárolhass, vagy leadd a rendelésed szombatra!

Milyen bolt lesz nyitva március 15-én?

Arról, mely üzletek tarthatnak nyitva ünnepnapokon, jogszabály rendelkezik. Eszerint nyitva lehetnek a többek között a benzinkutak, az újságárusok, a non-stop boltok, trafikok, a vendéglátóhelyek, vagy az ügyeletes patikák. Hogyha nagy szükségünk lenne valamire, akkor ezeken a helyeken kereshetjük.

Címkék:
Tesco, CBA, aldi, lidl, penny, auchan, nyitva tartás, zárva tartás, bevásárlás, március, péntek, nyitvatartás, boltok, üzlet, ünnepnap, március 15, kifli, üzletek, plázák,