Ilyen nincs, brutál akciót robbantott a Tesco: mit lép erre az Auchan, Kifli, Spar?

Pénzcentrum2024. február 12. 13:45

Február 15. és 29. között ingyenes a kiszállítás a Tesco Otthonról felületén keresztül leadott rendelésekre. Az áruházlánc akciója a házhoz szállított és a személyesen átvett termékekre is vonatkozik.

Közleményében a Tesco azt is írta, hogy az online rendelés és házhoz szállítás lehetősége ma már több mint 870 település 2,7 millió otthona számára érhető el - ez a szolgáltatás épp az idén lett 10 éves. A Tesco 10 ezer forint feletti kosárérték esetén most két hétig ingyenessé teszi számukra a kiszállítást, alacsonyabb rendelési érték esetén pedig mindössze 750 forintos díjat számol fel. Az akció a 2024. február 15. és 29. között leadott és kiszállított rendelésekre vonatkozik.

A Tesco munkatársai a rendelési tételeket összekészítő áruházakból egészen az otthonok ajtajáig viszik az online, hipermarket árakon vásárolt termékeket a kiválasztott, akár egyórás időintervallumban. Ha azonban valaki nem szeretne otthonra rendelni, az Átvételi Pontok egyikére is kérheti az összekészített csomagot, akár a szállítási területen kívül is. Így elég csak odagurulni például munka után, a kollégák pedig segítenek a bepakolásban.

Aki esetleg február utolsó napján kapna észbe, és nem szeretné elszalasztani az ingyenes házhozszállítási lehetőséget, Aznapi Kiszállítással még kihasználhatja az akció nyújtotta előnyöket. Ilyen esetben reggel 9 óráig leadott rendelés esetén legkorábban a 14 órától elérhető szabad idősávokra kérhető a kiszállítás, míg 13 óráig elküldött bevásárlás esetén a legkorábbi szabad idősávok a 18 és 22 óra közöttiek lehetnek.

Munkatársaink mára szerte az országban 33 áruházunkban készítik össze az online rendeléseket ugyanolyan gondossággal válogatva az árucikkeket, mint ha vásárlóink maguk pakolnának be a kosarukba. A webes, illetve mobilapplikáció felületén több mint 12 ezer termék közül lehet választani friss élelmiszertől a kisállat-felszerelésekig, s mindezt hipermarket árakon tehetjük meg. A Tesco Clubcarddal rendelkezők pedig automatikusan megkapják a rendeléseik után járó pontokat, ha Clubcard-számukat hozzáadják Tesco Online felhasználói fiókjukhoz. Remélem, hogy hamarosan induló akciónkkal még többen tapasztalják meg a kényelmes és olcsó bevásárlás élményét

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

– mondta Martin Coulam, a Tesco Magyarország működési igazgatója.

A Tesco Online Club tagjainak a kampányidőszakon kívül sem kell kiszállítási vagy átvételi díjat fizetniük, ráadásul akár 4 héttel előre is rögzíthetik rendelésüket. A Tesco Otthonról szolgáltatás 2013-as indulása óta az áruházlánc több mint 5,5 millió online rendelést teljesített, a legtöbbet a budaörsi, illetve a budapesti Bécsi úti és Megaparkban lévő üzleteiből. A legnépszerűbb rendelési tételek toplistáján szerepel az ásványvíz, a pékáruk, a tej, a banán és az uborka.

Címkék:
ingyenes, Tesco, tesco online bevásárlás, online, online kereskedelem, online vásárlás, rendelés, szolgáltatás, február, kiszállítás, tesco házhoz, tesco global áruházak zrt,