Óriási nyugdíjaskedvezményt hirdetett a Lidl: csak egy hétig él az ajánlat, garantált a tolongás

Pénzcentrum2023. november 26. 09:11

Nyugdíjaskedvezményt hirdetett a Lidl a jövő hétre. A 65 év felettiek jóval olcsóbban vehetnek zöldséget, gyümölcsöt, illetve bizonyos tésztákat.

Örülhetnek az idősek, komoly nyugdíjaskedvezményt hirdetett a Lidl! A boltlánc szórólapja szerint az ajánlat november 27. és december 3. között él a megjelölt termékekre a készlet erejéig.

Mint kiderült, a 65 év feletti vásárlók a jövő héten 10 százalék kedvezményt kapnak minden friss zöldségre és gyümölcsre, a Hazánk Kincsei márkájú száraztésztát pedig 20 százalék árengedménnyel vehetik meg az idősek.

Érdemes sietni, mert a Lidl szerint az akciós termékek már a leárazás első napján elfogyhatnak.

Az apróbetűs rész szerint egy vásárlás alkalmával maximum 5-5 kilogrammot lehet venni az érintett termékekből, és a kedvezmény az önkiszolgáló kasszáknál nem érvényesíthető, más kedvezményekkel nem vonható össze. Arra is felhívják a figyelmet, hogy esetenként az életkort ellenőrizhetik, úgyhogy minden érintettnek erre is fel kell készülnie.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Íme a felhívás az akciós újságból:

Címlapkép: Róka László, MTI/MTVA 

Címkék:
vásárlás, akció, lidl, nyugdíjas, zöldség, gyümölcs, kedvezmény, leárazás, tészta, bevásárlás, idősek, akciós újság, ajánlat, akciós kiadvany, lidl áruházak,