Megszólalt a korlátozásokról a Lidl: maximum ennyi cukrot, tejet, lisztet lehet most náluk vásárolni

Szánthó Péter2023. augusztus 3. 11:51

Az Auchan és a Spar mellett a Lidlben is érvényben maradtak a mennyiségi korlátozások az árstop kivezetése után is. Mint most a Pénzcentrum kérdésére közölték, annyi változott, hogy a csirkemellfilé esetében kivezették az eddigi korlátozást. A maximálisan vásárolható liszt, cukor és 2,8-as tej mennyiségét pedig duplájára emelték fel.

Mint beszámoltunk róla, hiába vezették ki az árstopot, az Auchanban és a Sparban is mennyiségi korlátozások vannak érvényben több termék esetében is. A Pénzcentrum minden hazai nagy üzletláncot megkért, hogy tájékoztassanak az aktuális szabályokról. Most befutottak a Lidl válaszai is.

Mint a Pénzcentrum kérdésére közölték, a vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy minden igényt ki tudjon szolgálni,

A korábbi szabályok szerint az étolaj 1 literes változatából 3 db, a 2 és 5 literesből 1 db vásárolható egyszerre, a lédig burgonyából maximum 5 kg, a csomagolt burgonya esetében kiszereléstől függően 1-3 csomag, tojásból pedig 30 darab, vagy a 18 darabos kiszerelésből 2 csomag volt a maximális mennyiség - és a friss közlés szerint ezek továbbra is maradtak.

Hozzátették, tapasztalataik szerint szerint elmondható, hogy

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

július második felében jelentősen élénkült az árstopos termékek iránti kereslet, mely elsősorban a tartós, a hosszabb távon is tárolható termékek iránt mutatkozott, de az árstop kivezetését megelőző néhány napban például a csirkemellből is érezhetően megnőtt az értékesített mennyiség.

A vállalat folyamatosan figyelemmel kíséri a termékek fogyását, és azon dolgozik, hogy maximálisan kiszolgálja a vásárlói elvárásokat - tették hozzá. Kiemelték, hogy az árképzés során a törvényi előírásokat maximálisan betartják, valamint a „Többet adunk” akció keretében a kötelező 15 százalékos árcsökkentés helyett akár 20-50 százalékkal mérséklik áraikat.

Címkék:
vásárlás, lidl, tej, liszt, bevásárlás, cukor, boltok, korlátozás, étolaj, árstop, élelmiszer-árstop, mennyiség,